Asus VS278H Monitörümde Leke Var

MyDestiny

Hectopat
Daha fazla  
Asus VS278H 27" monitör aldım. Bende de sağ üstte bir siyah leke var. Piksel bozulması mı yoksa parmak izimi anlamadım. "The Solution Magic Clean" diye bir temizleme spreyi ile temizledim ama durum hala aynı. Bunun ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı acaba ?

20140929_011132.jpg

Alalı fazla olmadı. Daha öyle aşırı yüklenmedim de kendisine. Dışarıdan da ısıyla alakalı bir müdahalem olmadı. Zaten klimanın önündeydi hep o yüzden ısıyla alakalı olacağını sanmıyorum. Başka ne gibi bir sorunu olabilir ?

Ekranı klima altına koyman yanlış bir seçim. Televizyon kurulumuna bile klima altına koymuyorlar. Sıcak soğuk değişiminden dolayı nemlenme ve buna bağlı oksitlenme olabiliyormuş. Ama senin sorunun bununla alakalı değil, bu sadece tavsiyem. Ekranı hiçbir şey yapmadan garantiye gönder. Aynı senin problemin dekine benzer koyu renk leke LG Led televizyonda da vardı panel arızasıymış panel değişimi yaptılar.

Resimdeki renklerden siyah hariç hepsinde görülüyor.
Eki Görüntüle 24564

Piksel diziliminde bir sorun olabilir. Tek çareniz servis ile iletişime geçmek gibi gözüküyor. Ürünü alalı 1 ayı geçmediyse birebir değişim talep etme hakkınız var diye biliyorum.

Cihazı vatan ile teknik servisine gönderdim ancak daha öncesinde Asus'a mail ile bu attığım resimi attım. Gelen cevap:
"Mailde eklemiş olduğunuz ekran resimi kontrol edildiğinde görüntü normal olarak görünmektedir." demiş. Şuan tek korkum, monitörün hiç bir sorunu yok diye bana geri göndermeleri. Böyle bir durum olduğunda ne yapmalıyım ?

Not : Toshiba bilgisayarımda olmuştu. Bilgisayarın garantisi var iken batarya değişimi ve temizliği için göndermiştim kullanıcı hatası diye benden ücret talep ettiler. Bilgisayarın içine tozun girmesi bile benim suçum oldu :)

Cihazı vatan ile teknik servisine gönderdim ancak daha öncesinde Asus'a mail ile bu attığım resimi attım. Gelen cevap:
"Mailde eklemiş olduğunuz ekran resimi kontrol edildiğinde görüntü normal olarak görünmektedir." demiş. Şuan tek korkum, monitörün hiç bir sorunu yok diye bana geri göndermeleri. Böyle bir durum olduğunda ne yapmalıyım ?

Not : Toshiba bilgisayarımda olmuştu. Bilgisayarın garantisi var iken batarya değişimi ve temizliği için göndermiştim kullanıcı hatası diye benden ücret talep ettiler. Bilgisayarın içine tozun girmesi bile benim suçum oldu :)

Gidip göstermen gerek. Aldığınızdan beri varsa ve darbeden kaynaklı bir sorun değilse birebir değişim veya tamirat olur aldığın süreye göre değişir. Vakit kaybetmeden götür.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı