Daha fazla
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Şu anda kullanmakta olduğum emektar Samsung S19B150 bozuldu. Zaten çok eskiydi. Şimdi ise bu iki monitör arasında kaldım. Hangisini alsam pişman olmam ve hangisi daha çok işimi görecektir? Tasarım yönünden VX229H daha çok ilgimi çekti. Hangisini alırsam alayım HDMI portunu kullanacağım. Sizin önerebileceginiz monitörler var ise bekliyorum. Bütçe 550 civarı ortalama. 600'e çıkamam maalesef.
Not: Ekran kartım, Strix GTX 960. Genellikle internette kullanım amaçlı bilgisayarı kullanıyorum. Oyun oynarsam genelde sadece CS:GO oynuyorum. Yani pek oyun oynadığım söylenemez. Monitör tercihinde etkisi olabilir diye söylemek istedim. Yardımlarınız ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
VX229H: ASUS 21.5" VX229H Full HD HDMI IPS Monitör
VP228H: ASUS 21.5" VP228H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör
P8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Not: Ekran kartım, Strix GTX 960. Genellikle internette kullanım amaçlı bilgisayarı kullanıyorum. Oyun oynarsam genelde sadece CS:GO oynuyorum. Yani pek oyun oynadığım söylenemez. Monitör tercihinde etkisi olabilir diye söylemek istedim. Yardımlarınız ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
VX229H: ASUS 21.5" VX229H Full HD HDMI IPS Monitör
VP228H: ASUS 21.5" VP228H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör
P8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi