Asus VX229H vs VP228H ?

Makaleler
11
Yer
Denizli
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Şu anda kullanmakta olduğum emektar Samsung S19B150 bozuldu. Zaten çok eskiydi. Şimdi ise bu iki monitör arasında kaldım. Hangisini alsam pişman olmam ve hangisi daha çok işimi görecektir? Tasarım yönünden VX229H daha çok ilgimi çekti. Hangisini alırsam alayım HDMI portunu kullanacağım. Sizin önerebileceginiz monitörler var ise bekliyorum. Bütçe 550 civarı ortalama. 600'e çıkamam maalesef.
Not: Ekran kartım, Strix GTX 960. Genellikle internette kullanım amaçlı bilgisayarı kullanıyorum. Oyun oynarsam genelde sadece CS:GO oynuyorum. Yani pek oyun oynadığım söylenemez. Monitör tercihinde etkisi olabilir diye söylemek istedim. Yardımlarınız ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

VX229H: ASUS 21.5" VX229H Full HD HDMI IPS Monitör
VP228H: ASUS 21.5" VP228H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör

P8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende VX229H düşünüyor gibiyim. Tasarım yönünden de hoşuma gideni o. :) Bugün mağazada da inceledim biraz, renk kalitesi gerçekten iyi gibi.
92327eba96a92ecad6b2d8b72baf0f6f.jpg

da418953c9fca45ecfa890ff968797a3.jpg

Kasa çok mındar oldu biliyorum. Bilgisayara bile oturcak vakti zar zor bulduğum için, temizlemeye hic vaktim olmuyor. 1 senedir kasanın içini doğru düzgün açmadım sayılır. :) En kısa sürede nasipse temizleyeceğim. :)

Vatan bilgisayardan aldım. Aslında pek ümit ettiğim gibi olmadı. 550 TL civarı bir fiyati vardı. Çalışanla konuştuk, stoklara baktı ve hiç kalmadığını sadece vitrin ürünü kaldığını söyledi. Sağına soluna iyice baktım sıkıntıda göremedim, yapcak bişey yok alalım bari dedim artık. Vitrin ürünü diye 500 TL'ye aldım. İşime gelmiş oldu. :)

Vakit bulduğumda elbet inceleme yapmaya çalışırım, elimden geldiğince.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı