Asus VX238H Ölü Piksel Sorunu

marrymearchie

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar, bldiğiniz üzere bir sistem toplayacktım ve topladım yakında incelemeleri da paylaşacağım(Sanırım forum tarihinin en detaylı incelemesi olacak :D). Fakat sorum monitörle ilgili. Bilgisayarı ayın 24'ünde toplattım ve monitör olarak da bu modeli seçtim VATAN COMPUTER - ASUS - 23" VX238H GEN . Sorunum iste ekranın ortasında ölü bir piksel olması. Açıkçası tam terimi bilmiyorum fakat ekrandaki minik bir piksel sadece mavi yanıyor. Yarın(bugün) ürünü aldığım Vatan bayisine götüreceğim ve birebir değişim isteyeceğim, fakat birebir değişim yaparlar mı ? Bunu merak ediyorum. Özellikle Recep Bey'in cevabını merak ediyorum sanırım bir süre Asus'ta çalışmıştı bazı şirketlerin ölü piksel sınırlaması var vs. gibi şeyler söyleniyor. Ve eğer değiştirmeyi reddederlerse ne yapmalıyım ? En son Turkcell'den aldığım üretim hatalı iPhone'u değiştirmediklerinde teknik servisine yolladıkları Genpa şirketinin müdürünün şahsına bir mektup yollamış ve ertesi gün ürünü değiştirmiştim, yine öyle bir yol mu izlemeliyim ?

Ayın 24'ünde almışsınız, 29'unda teslim edeceksiniz. 1 haftayı aşmadığı için sıkıntı olmayacaktır.
İstersen evimdeki duvarla ahenk içinde durmadı deyip de geri iade edebilirsin :D Kimse karşı çıkamaz.
Ürün hatalı ise zaten değiştireceklerdir, sıkıntı yaratmazlar merak etme. Yeni verilen monitörü orada test etmeni öneririm. Eve gelince aynı şoku bir daha yaşama.

Ayın 24'ünde almışsınız, 29'unda teslim edeceksiniz. 1 haftayı aşmadığı için sıkıntı olmayacaktır.
İstersen evimdeki duvarla ahenk içinde durmadı deyip de geri iade edebilirsin :D Kimse karşı çıkamaz.
Ürün hatalı ise zaten değiştireceklerdir, sıkıntı yaratmazlar merak etme. Yeni verilen monitörü orada test etmeni öneririm. Eve gelince aynı şoku bir daha yaşama.

Tamam saol abi, duvarımın rengine de uymuyordu zaten(Tabi alacağım monitörde aynı olacak orası ayrı :D) .

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı