ASUS VX248H nasıldır ?

* Normal monitörlere göre belirgin bir fark yok.
* 800 Liraydı hediye çeki ile 600 TL'ye aldım Kliksa'dan.
* Ölü piksel çıkmadı
* Işık sızması konusunda ciddi şüphelerim var öyle ki monitörden doğru düzgün siyah renk alamıyorum griye yakın veriyor siyah rengi, bu durumdan rahatsızım, arkadaşımda Asus VS228H var onda böyle bir sorun yok. Yakın zamanda ikisini yan yana koyup bir karşılaştırma yapacağım. Konu da açabilirim yakında. Duruma göre değişim ya da iade talep edeceğim.
* Monitörün başında çok fazla zaman geçiremedim, uygun zamanda sizin için denerim :)

Geç mesaj yazdım kusura bakmayın. Ben monitörü iade ettim sebebi de ışık sızması vardı monitörümde. Şimdi yine aynı monitörü almaya düşünüyorum. Göz yorma konusunda pek fark yok gibi düşünüyorum ama titreşimsiz ekran(trace free teknolojisi) ve düşük mavi ışığın biraz etkisi olabilir. Çok hissedemedim, etkisi bence var. Sen ekranın parlaklığını vs full açarsan gözü yine yorar tabi. Ama şu an kullandığım 19 inclik Vga girişli monitör bayağı yoruyor beni şaşı oldum bu aralar çok oyun oynamaktan. Benim yorumlamam bu kadar :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı