ASUS X409FB-EK027 laptopun RAM'ini yükseltmek istiyorum sitesinde "4 GB onboard Memory, up to 16 GB SDRAM" yazıyor 4 GB anakarta sabit RAM ve YouTube'ta izlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla tek RAM slotu var. CPU-Z'de 2 slot gözüküyor ikisi de boş görünüyor. Şimdi 2 slotmu tek slotmu var tek varsa 16 GB RAM taktığımda toplam 20 GB mı olacak yoksa o dediği maksimum desteklenen bellek mi?
İçini açmak gerekiyor net bir şey için benim laptop da ASUS X409JA
İçini açacağım da garanti dışı kalır diye çekiniyorum ASUS yetkilisini aradığımda da RAM yükseltmek için 160TL falan gerekir dedi RAM masrafı hariç bilemiyorum 8 olsa fena olmaz hiç.
İçini açmak gerekiyor net bir şey için benim laptop da ASUS X409JA
İçini açacağım da garanti dışı kalır diye çekiniyorum ASUS yetkilisini aradığımda da RAM yükseltmek için 160TL falan gerekir dedi RAM masrafı hariç bilemiyorum 8 olsa fena olmaz hiç.
Bu sebepten garanti dışı kalma olayı kalktı diye biliyorum ben. Garanti dışı kalsada vidaları dikkatli açarsanız anlaşılmaz. Bir sorun olursa da takdığım RAM'i söker yollarım garantiye.
Crucial Basics CB8GS2400 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.