X_52_X Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli SSD Ekran kartı Yok İşlemci i3 11.nesil BIOS pili yok, bulamıyoruz. ASUS X515EA pili çıkarsam olur mu? Yardımcı olur musunuz? BIOS şifre var ama unuttuk.
BIOS pili yok, bulamıyoruz. ASUS X515EA pili çıkarsam olur mu? Yardımcı olur musunuz? BIOS şifre var ama unuttuk.
İ İbrahim ÇORUM Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 919 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #2 X_52_X dedi: BIOS pili yok, bulamıyoruz. ASUS X515EA pili çıkarsam olur mu? Yardımcı olur musunuz? BIOS şifre var ama unuttuk. Genişletmek için tıkla... Hocam bios pili dediğiniz normal pil sadece anakartınıza takılan pilin modeline koduna bakıp herhangi pil takmaniz mümkün anakart markanız ne Artı 0 Eksi
X_52_X dedi: BIOS pili yok, bulamıyoruz. ASUS X515EA pili çıkarsam olur mu? Yardımcı olur musunuz? BIOS şifre var ama unuttuk. Genişletmek için tıkla... Hocam bios pili dediğiniz normal pil sadece anakartınıza takılan pilin modeline koduna bakıp herhangi pil takmaniz mümkün anakart markanız ne
KS KS X_52_X Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #3 İbrahim ÇORUM dedi: Hocam BIOS pili dediğiniz normal pil sadece anakartınıza takılan pilin modeline koduna bakıp herhangi pil takmaniz mümkün anakart markanız ne. Genişletmek için tıkla... Markasını bilmiyorum öğrenebileceğim yer var mı ya da arkasında yazarmı. Artı 0 Eksi
İbrahim ÇORUM dedi: Hocam BIOS pili dediğiniz normal pil sadece anakartınıza takılan pilin modeline koduna bakıp herhangi pil takmaniz mümkün anakart markanız ne. Genişletmek için tıkla... Markasını bilmiyorum öğrenebileceğim yer var mı ya da arkasında yazarmı.
İ İbrahim ÇORUM Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 919 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #4 X_52_X dedi: Markasını bilmiyorum öğrenebileceğim yer var mı ya da arkasında yazarmı. Genişletmek için tıkla... Anakart markan ne Artı 0 Eksi
X_52_X dedi: Markasını bilmiyorum öğrenebileceğim yer var mı ya da arkasında yazarmı. Genişletmek için tıkla... Anakart markan ne
KS KS X_52_X Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #5 İbrahim ÇORUM dedi: Anakart markan ne. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum laptopa hangi marka koymuşlar ASUS'in dur belki ASUS laptopya. Artı 0 Eksi
İbrahim ÇORUM dedi: Anakart markan ne. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum laptopa hangi marka koymuşlar ASUS'in dur belki ASUS laptopya.
İ İbrahim ÇORUM Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 919 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #6 X_52_X dedi: Bilmiyorum laptopa hangi marka koymuşlar ASUS'in dur belki ASUS laptopya. Genişletmek için tıkla... Laptopun arkasindaki modeli söylesene kardesim laptop. Modelin neyse hepsinde aynı pil vardır zaten. Artı 0 Eksi
X_52_X dedi: Bilmiyorum laptopa hangi marka koymuşlar ASUS'in dur belki ASUS laptopya. Genişletmek için tıkla... Laptopun arkasindaki modeli söylesene kardesim laptop. Modelin neyse hepsinde aynı pil vardır zaten.
KS KS X_52_X Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #7 İbrahim ÇORUM dedi: Laptopun arkasindaki modeli söylesene kardesim laptop. Modelin neyse hepsinde aynı pil vardır zaten. Genişletmek için tıkla... Asus x515ea-BQ3293 Artı 0 Eksi
İbrahim ÇORUM dedi: Laptopun arkasindaki modeli söylesene kardesim laptop. Modelin neyse hepsinde aynı pil vardır zaten. Genişletmek için tıkla... Asus x515ea-BQ3293