Selamlar bugün gündelik işler ve okula giderken kullandığım laptop ASUS X541U için bir inceleme yaptım umarım beğenirsiniz. 
İlk başta özellikler ile başlayalım:

Laptopun önü ve arkası böyle biraz tozlu fazla kullanmadığımdan temizlik yapamıyorum.

Laptopun hava akışına gelirsek laptopun hava akışı cidden çok kötü. Ofis bilgisayarı biliyorum ama cidden hava alacak yer yok. Arkada sadece küçük bir hava deliği var oda minicik açıkcası bu üzüyor.
Laptop Windows 10 Home sürümü ile geliyor bunuda belirteyim. Ve bir şey daha da söylemek istiyorum laptopun garanti bölümü cidden çok kötü. Laptop 3 kere garantiye gitti. Üçüde HDD arızası 2 kere format atıp gönderildi diyerinde HDD değiştirildi onu da ben zorla istedim.
Sonuc olarak:
Laptopun artıları:
Laptopun eksileri:

İlk başta özellikler ile başlayalım:
- GT 920MX ekran kartı.
 - i5 7200U işlemci
 - 4x2 8 GB RAM. DDR4 2133MHz. (4 GB sonradan eklendi.)
 - 1 TB HDD.

Laptopun önü ve arkası böyle biraz tozlu fazla kullanmadığımdan temizlik yapamıyorum.
Laptopun hava akışına gelirsek laptopun hava akışı cidden çok kötü. Ofis bilgisayarı biliyorum ama cidden hava alacak yer yok. Arkada sadece küçük bir hava deliği var oda minicik açıkcası bu üzüyor.
Laptop Windows 10 Home sürümü ile geliyor bunuda belirteyim. Ve bir şey daha da söylemek istiyorum laptopun garanti bölümü cidden çok kötü. Laptop 3 kere garantiye gitti. Üçüde HDD arızası 2 kere format atıp gönderildi diyerinde HDD değiştirildi onu da ben zorla istedim.
Sonuc olarak:
Laptopun artıları:
- Çok hafif tam kaç KG olduğunu hatırlamıyorum etiketini çıkarmıştım ama cidden oyuncu bilgisayarlarından çok daha da hafif.
 - Laptopun hoperlörü cidden çok güzel SonicMaster. Yani laptopta film izlemek çok güzel oluyor. 

Laptopun eksileri:
- Oyun için hiç uygun değil hemen ısınıyor ve ekran kartı işlemcisi çok düşük. 4 GB RAM ile de geldiğinden imkansız bir hal alıyor.
 - Laptopun dediğim gibi hava akışı çok kötü.
 - Laptopun bütün girişleri USB şarj gibi her şeyi sol tarafta beni bu rahatsız ediyor açıkçası.
 - Laptopun RAM slotu anakartın altında bu beni zamanında çok uğraştırdı hatta konu bile açtım bu konuda. Yeni nesil laptoplarda RAM'ler neden anakartın altında? - Technopat Sosyal
 - Laptopun içini açarken TouchPad ve klavye Flex kablosu aşırı derecede kısa takarken çok zorluk yaşadım.
 - Garantisi aşırı derecede kötü.
 - Laptopun vidaları neden bilmiyorum ama aşırı derecede sorun yapıyor. Bunun içinde konu açmıştım. Açılmayan vida - Technopat Sosyal