ASUS X541UJ Windows 10'da Wi-Fi Yok

Umutkurtcuuu

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 1.5 yıldır Wi-Fi yok laptopumda (Laptopum ASUS X541UJ). Bakın sadece Wi-Fi simgesi yok demiyorum, Wi-Fi komple yok. Bir ay önce böyle 10-15 gün Wi-Fi geldi vardı ama sonradan yine gitti. Evde Ethernet kablosuyla baglandıgım icin sorun olmuyordu ama artık Wi-Fi lazım oldugu icin sıkıntı cekiyorum. Yardımcı olur musunuz?
->Ağ Ayarlarını sıfırladım kaç kez olmadı.
->Herhangi bir antivirüs vs kullanmıyorum.
->İlk kez Wi-Fi gözükmediğinde 1.5 sene önce de hiçbir şey yükleyip etmemiştim kendi kendine gitmişti.
->Komut Sistemi - Sfc/Scannow kaç kez yaptım bir şey çıkmadı.
-> Sürücüler Güncel Gözüküyor.
->Aygıt Yöneticisindeki Ağ Bağdaştırıcılarını tek tek güncelle dedim hepsi güncel.
->Aygıt Yöneticisindeki Ağ Bağdaştırıcılarını tek tek kaldırdım donanım değişikliğini tara deyip tekrar getirdim bir şey değişmedi.
->Wireless kartım (donanımsal) bozulmuş olabilir mi evet ama o zaman neden bir ay önce tekrar düzeldi? Bunu düşününce donanımsal olmadığını seziyorum.
->Tek çare format mı? Çok fazla yedeklemem gereken dosya var bu yüzden format atamıyorum çünkü formatlayınca hepsi gidecek.

1.Fotoğraf: Görev Çubuğu'ndaki Ağ kısmı (Sol kısım Ethernet'le bağlıyken, sağ kısım Ethernet'i çıkarınca)
2.Fotoğraf: Ayarlar - Ağ ve İnternet penceresi. (Normalde Wifi/Kablosuz diye pencere olması lazım ama yok)
3.Fotoğraf: Ağ Bağdaştırıcı pencreresi. (Normalde Wi-Fi /Kablosuz diye pencere olması lazım ama yok)
4.Fotoğraf: Sorun Gider'e bastığımda karşılaştığım durum. (Normalde Wi-Fi /Kablosuz diye pencere olması lazım ama yok)
5.Fotoğraf: Aygıt Yöneticisi'nde Ağ Bağdaştırıcılarının altındaki cihazlar (Sağ kısım gizli cihazları göster açık)
6.Fotoğraf: Wi-Fi olarak düşündüğüm cihazın ayrıntıları.

Dosya Ekleri

• 1.png
    141,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 2.png
    188,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 3.png
    13,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 5.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 73
  • 6.png
    41,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 7.png
    65,6 KB · Görüntüleme: 38
Wi-fi kartınız sağlam olmayabilir. Sağlam olsa bile yuvasına oturmamış olabilir. Bir kontrol etmenizde fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…