ASUS X541UJ Windows 10'da Wi-Fi Yok

Umutkurtcuuu

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 1.5 yıldır Wi-Fi yok laptopumda (Laptopum ASUS X541UJ). Bakın sadece Wi-Fi simgesi yok demiyorum, Wi-Fi komple yok. Bir ay önce böyle 10-15 gün Wi-Fi geldi vardı ama sonradan yine gitti. Evde Ethernet kablosuyla baglandıgım icin sorun olmuyordu ama artık Wi-Fi lazım oldugu icin sıkıntı cekiyorum. Yardımcı olur musunuz?
->Ağ Ayarlarını sıfırladım kaç kez olmadı.
->Herhangi bir antivirüs vs kullanmıyorum.
->İlk kez Wi-Fi gözükmediğinde 1.5 sene önce de hiçbir şey yükleyip etmemiştim kendi kendine gitmişti.
->Komut Sistemi - Sfc/Scannow kaç kez yaptım bir şey çıkmadı.
-> Sürücüler Güncel Gözüküyor.
->Aygıt Yöneticisindeki Ağ Bağdaştırıcılarını tek tek güncelle dedim hepsi güncel.
->Aygıt Yöneticisindeki Ağ Bağdaştırıcılarını tek tek kaldırdım donanım değişikliğini tara deyip tekrar getirdim bir şey değişmedi.
->Wireless kartım (donanımsal) bozulmuş olabilir mi evet ama o zaman neden bir ay önce tekrar düzeldi? Bunu düşününce donanımsal olmadığını seziyorum.
->Tek çare format mı? Çok fazla yedeklemem gereken dosya var bu yüzden format atamıyorum çünkü formatlayınca hepsi gidecek.

1.Fotoğraf: Görev Çubuğu'ndaki Ağ kısmı (Sol kısım Ethernet'le bağlıyken, sağ kısım Ethernet'i çıkarınca)
2.Fotoğraf: Ayarlar - Ağ ve İnternet penceresi. (Normalde Wifi/Kablosuz diye pencere olması lazım ama yok)
3.Fotoğraf: Ağ Bağdaştırıcı pencreresi. (Normalde Wi-Fi /Kablosuz diye pencere olması lazım ama yok)
4.Fotoğraf: Sorun Gider'e bastığımda karşılaştığım durum. (Normalde Wi-Fi /Kablosuz diye pencere olması lazım ama yok)
5.Fotoğraf: Aygıt Yöneticisi'nde Ağ Bağdaştırıcılarının altındaki cihazlar (Sağ kısım gizli cihazları göster açık)
6.Fotoğraf: Wi-Fi olarak düşündüğüm cihazın ayrıntıları.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    141,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 2.png
    2.png
    188,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 3.png
    3.png
    13,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 5.png
    5.png