HCI
Hectopat
Laptop modeli ASUS X542UR. İçerisinde 8 GB RAM bulunmakta ama aynı RAM'den hiçbir yerde bulamadığım için onu söküp iki tane aynı 8 GB RAM takmayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
O RAM'in markası ne? Etiketinde yazan değerleri at. Birebir aynı RAM'i almak zorunda değilsin.Laptop modeli ASUS X542UR. İçerisinde 8 GB RAM bulunmakta ama aynı RAM'den hiçbir yerde bulamadığım için onu söküp iki tane aynı 8 GB RAM takmayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
O RAM'in markası ne? Etiketinde yazan değerleri at. Birebir aynı RAM'i almak zorunda değilsin.
ADATA'lar genelde diğer RAM'lerle uyuyor. 8 GB 2400 MHz bir RAM işini görecektir.Hocam şu anda evde değilim akşam bakıp atarım buraya değerleri. Markası Adata olduğunu hatırlıyorum.
Eki Görüntüle 2117266Eki Görüntüle 2117267
@VENGEANCE ANGEL
Adata'lar genelde diğer RAM'lerle uyuyor. 8 GB 2400 MHz bir RAM işini görecektir.
Öneriniz var mı hocam?
Crucial 8GB 2666MHz SODIMM DDR4 Ram CB8GS2666 Fiyatı
Crucial 8GB 2666MHz SODIMM DDR4 Ram CB8GS2666 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kingston 8GB 2400MHz DDR4 Ram KVR24S17S8/8 Fiyatı
Kingston 8GB 2400MHz DDR4 Ram KVR24S17S8/8 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.