ASUS X54C laptopun işlemcisi yükseltilebilir mi?

tesla33

Femtopat
Daha fazla  
Laptopuma SSD aldım hızlandı RAM'i 4 GB idi, 4 GB daha RAM aldım kargoda gelince takacağım. Asıl sorum bu laptopun işlemcisini yükseltebilir miyim?
İşlemcimi yükseltebiliyorsam hangisinden almam lazım? Amacım en yüksek uyumlu işlemciyi takmak. Laptopuma ait gerekli bilgileri ekte veriyorum.
Laptop model: ASUS X54C.

CPU.png

dxdiag.png

mainboard.png

msinfo32.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopuma SSD aldım hızlandı RAM'i 4 GB idi, 4 GB daha RAM aldım kargoda gelince takacağım. Asıl sorum bu laptopun işlemcisini yükseltebilir miyim?
İşlemcimi yükseltebiliyorsam hangisinden almam lazım? Amacım en yüksek uyumlu işlemciyi takmak. Laptopuma ait gerekli bilgileri ekte veriyorum.
Laptop model: ASUS X54C.

Eki Görüntüle 1745001

Eki Görüntüle 1745002

Eki Görüntüle 1745003

Eki Görüntüle 1745004

Yükseltebilirsin anakart destekliyor.

Eğer bütçeniz yetiyorsa şöyle bir modele yükseltebilirsiniz. Arada dağlar kadar fark var çağ atlamış gibi hissedeceksiniz. Tabii iyi bir termal macun uygulamasında bulunmayı unutmayın.

i7 işlemci 3630 qm ilan no: 1093483259.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-notebook-i7-islemci-3630-qm-1093483259/detay

Bu modelin ana kartimi desteklendigini veya takarsam sorunsuz calisacgini nasıl ogrenebilirim?

Yukseltebilirsin fakat chipsetten dolayı yukarida atilan gibi işlemcileri kullanamazsın, 30 dakika sonra ekran gider.
Nasıl yani salliyorum i5 2. Nesil taksam ekran kapanir mi emin misiniz daha once yapanlari okudum boyle bisi dememislerdi

Yükseltebilirsin anakart destekliyor.
Sizden ricam soket uyumu hakkinda ve islemci hangisi takmaliyim soyleyebilir misiniz

Bu modelin ana kartimi desteklendigini veya takarsam sorunsuz calisacgini nasıl ogrenebilirim?

Nasıl yani salliyorum i5 2. Nesil taksam ekran kapanir mi emin misiniz daha once yapanlari okudum boyle bir şey dememislerdi

Sizden ricam soket uyumu hakkinda ve islemci hangisi takmaliyim soyleyebilir misiniz?

HM67 chipset bir işlemci takarsan evet gider, Celeron bir işlemciye sahipsin okuduğun yorumlar farklı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı