ASUS X550J Klavye Sorunu

lynch137

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Yaklaşık 2 ay önce aldığım Asus X550J model laptopun klavyesindeki bazı tuşlar basmıyor yani aslında basıyor ama ciddi seviyede kuvvet uygulamam, bastırmam gerekiyor ve bu gerçekten çok sıkıntılı bir durum. İlk zamanlarda herhangi bir sorun yoktu ama bilmiyorum tuşlara ne oldu :(
Sorunlu tuşlar:

• F11
  • 9(numpaddeki değil)
  • O
  • L
  • Ç
  • ,(virgül ve noktalı virgülün olduğu tuş)
  • ve son olarak ok tuşlarından aşağı ok tuşu
Bu arada harici klavye takıp denediğimde herhangi bir sorun yok.
Asus servise göndermeli miyim yoksa halledilebilir bir sorun mudur ne yapmalıyım bilemiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
sa lynch137 kardesım ben sana nasıl ulasabılırım ayn sorun bendede war ve aynı pc asus x550j sen servısemı gonderdı ve gonderdıysen hata olarak ne soyledier lutfen gerı don gercekden cıldırıcam... facebook dan yazabılırsın www.facebook.com/kadirr98 !!!!!!!

tmm kardesım cok saol walla sen yazmıssın bır forumlara kafayı yıcekdım bende daha yenı bılgısayara ne yapdım dıye bır ucret aldılarmı pekı yoksa klavyenın kendı sorunumuymus bı bılgılendırme yapdılarmı sana orda walla warya senle aynı sorunlarım war tamda tesaduf olamaz yanı bu kadar da o kadar tus arasından hepsı aynı :Ads neyse ucret konusunda ne oldu bı bılgılendırırsen sevınırım bırde pc ye format atmıslarmı yanı ıcındekıler sılındımı cevaplarsan cok sevınırım dostummm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı