HopeMccandless
Hectopat
Daha fazla
Windows 10 kurulu bir bilgisayar aldım. Modeli X550J ve 2. el bir bilgisayar. Aldığım kişi üzerine crackli çirkin bir Windows 10 kurmuş ve ben bunu güzel orijinal bir Windows 10 kurarak düzelteyim dedim. Normalde USB ile format atarım ve sıkıntısız bir süreç olurdu fakat bu sefer öyle olmadı. Boot menüde USB'mi göremedim ve ben de DVD'ye başvurdum. Bu sefer en başta biçimlendirmeden hemen sonra bir sürücüyü sildim tek bir C altında toplayıp formatımı güzelce başlatmak istedim. Sürücüyü birleştirmeye çalışırken bir uyarı aldım ve sürücüyü birleştiremeyeceğimi söyleyen 0x8 ile başlayan bir hata aldım. BIOS'a girdim internette açılan konuları kontrol etmeye başladım ve bunların hiçbiririn benim BIOS'umda olmaması beni fazlasıyla üzdü. Şimdi tekrar format ekranına geldiğimde hiçbir sürücüm gözükmeyerek geldi. Sürücü sıfır ayrılmamış alan 931.5 adında tek sürücü bulunuyor. Buna yeni diyerek bir sürücü oluşturmaya çalıştığımdaysa boyutu yazıp tamam diyorum gelen farklı sürücler oluşturulacak kısmına tamam diyorum bekliyorum ve sürücü oluşmuyor. Sürücü 0'a da kuramıyorum o zaman da “Windows bu diske yüklenemez. Bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir. Disk denetleyicisinin bilgisayarın BIOS’unda etkinleştirildiğinden emin olun.” yazısıyla başbaşa kalıyorum. Lütfen yardımcı olun.
@Silinen üye lütfen yardımcı ol windows a hiç giremiyorum
@Silinen üye lütfen yardımcı ol windows a hiç giremiyorum
Son düzenleme: