Rica ederim. Bu da uygulama
ASUS WinFlash Download
Merhaba vizelerim dolayısıyla cihazım ile ilgilenemedim şimdi winflash programını yüklerken hata alıyorum. Programa asus notebook'um olduğunu nasıl göstereceğim ?
Program Sorry, this program only supports ASUS notebook! hatası veriyor.
ATK diye bir program kurmam gerekiyormuş sanırım
-----------------------------------
bios sürümü 209 dan 204e çekildi. OCCT isimli program ile test etmeye çalıştığımda, ekran kartı sürücüsünü son sürüme yükseltmeye çalıştığımda ve youtubeta OCCT kullanım videolarını izlerken birer kere mavi ekran aldım. Buradan sonrasını yasal yollara başvurarak halledeceğim büyük ihtimalle sorun NVIDIA ekran kartımda. Çok teşekkür ederim benimle ilgilendiğiniz için.
Küçük bir not: 8gb RAM hep dışarıdaydı ve cihaz orijinal windows iso dosyası ile formatlanıp OEM key ile aktifleştirildi.
Merhaba son kez rahatsız ediyorum pazartesi günü yasal işlemleri başlatacağım ama sorunun yazılımsal olmadığına dair emin olmak istiyorum bu yüzden sfc /scannow komutunu güvenli modda çalıştırdım ve sonuç; “Windows resource protection did not find any integrity violations” anladığım kadarıyla windowsta yani yazılımsal bir sorun yok.
Güvenli modda yapma sebebim normal modda bu komutu çalıştırınca mavi ekran alıyorum.
Araştırmalarıma göre sfc /scannow komutu windowsta sorun olup olmadığını araştırıyor ve sorun varsa çözüyor yanlışım varsa düzeltin.
Ekran kartında problem olduğunu düşünüyorum çünkü ekran kartı sürücüsü dışında bütün sürücüler yüklenebiliyor sorunsuz. Asusun ve Nvidianın sitesinden indirdiğim sürücüler kesinlikle yüklenmiyor ya da yüklenirken mavi ekran veriyorlar sadece windows update eski sürüm sürücü yüklüyor onda da nvidia yan uygulamaları olmuyor.
Son olarak şikayetimi yazarken dikkat etmemi istediğiniz bir nokta var mıdır ?
@Gokhankrll @claus
Şimdiden çok çok çok teşekkür ediyorum sizlere benimle ilgilendiğiniz için.
—————-
Son güncelleme:
Arkadaşlar tüketici hakem heyetine başvurdum 15gün içerisinde asustan aradılar ve müşteri memnuniyeti adına başvurunuzu kabul ediyoruz dediler ve değişim/iade belgelerini yolladılar. Yine sağolsun Asus uğraştırmadı savunmayla cart curtla. Hepinize yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim, eğer haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız hiç çekinmeyin tüketici hakem heyetine başvurun. E-devlet üzerinden başvuru yapabilirsiniz.