Asus X550JK Overclock Yapma

Daha fazla  
Asus X550JK:
  • DDR3 GTX850M,
  • 4200H işlemci,
  • 8 GB RAM (1600MHz kendi RAM'i ve 1333MHz ekstra slotta 10 gün sonra eve gidince 1600MHz RAM alacağım.)
Ufak çaplı Overclock yapmak istiyorum bir de ısınmayla başım derde girmesin diye fanın hızını en yüksekle %75-80 civarlarında tutmak istiyorum, bunun ayarlarını nası yapabilirim? Daha önce Afterburner ile denedim başaramadım, yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca mümkün mü bilmiyorum ama Intel 4600 ile GTX850M'i aynı anda çalıştırmak istiyorum 3 veya 4 FPS artışı görebilirim belki ama değeceğini düşünüyorum. Aynı zamanda ucuz ama kötü olmayan bir termal macun önerisinde bulunabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci hız aşırtması yapamazsınız bu cihaz ile. ASUS GPUTweak II ile ekran kartına aşırtma yapabilirsiniz. Fakat pek fark olmuyor izlenimlerime göre. HD 4600 ile 850M'i aynı anda çalıştıramazsınız. Zaten Optimus teknolojisi ile otomatik geçiş yapılıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı