Asus X550JK pil %100 olmuyor

cerberus123

Megapat
Katılım
27 Mart 2014
Mesajlar
823
Çözümler
6
Yer
Ankara/Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 2 haftadır pilim %100 görmüyor ve pil ışığı yeşil duruma geçmiyor. Bu aralar bilgisayar nadir kapanıyor sürekli şarjda. Hatta geçenlerde ışık kırmızı durumda yanıp sönüyordu, şarjı bitirip pili çıkarttım biraz beklettim ve taktım düzeldi. Az önce yine şarjı bitirdim pc kapandı, pili çıkardım 2 3 dk beklettikten sonra yine taktım, şuan yine %88 de kaldı sarj. Garantiye yollasam 1 2 hafta onu beklemek zorunda kalıcam ne yapmalıyım ?
 
@hoccalo Malesef sorun devam etmekte, yanıp sönme gibi bir sorun birdaha olmadı ama hala %90 üstüne çıkmıyor, mesela suan %87 ve doluyor yazıyor ama dolmuyor, pili tamamen boşalttım çıkarttım vs ama düzelme yok.
 
Evet hocam bende bir çözüm bulmuş değilim. Farklı forumlarda da konu açtım fakat geri dönüş hiç olmadı. Aynı sorun sizinkiyle
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı