ASUS X550JK SSD almak mantıklı mı ?

Zolapir

Megapat
Daha fazla  
ASUS X550JK var ve gta 5, cs go , ets2 yüklü. SSD almaya değer mi? Sonuçta oyunlarda fps katkısı yok. Şu anki harddisk'in sesinden rahatsız değilim ancak oyun bir az daha erken açılsın diye ssd almaya gerek var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum eger dvd okuyucuyu cikarip aparat ile takacaksan al derim, yani harddiski cikarmani onermiyorum. Oyun yuklemeyeceksen 120gb olan bir model yeter 200 liraya felan denk gelir ki o performansa fazlasiyla degecektir diye dusunuyorum.

Ets 2 zaten hızlı, csgo da pek rahatsız etmez. Belki gta 5 ara sahne vardır oynamadım. Eğer bilgisayarın açılış hızından memnunsan almasanda olur. Ama laptopda da bir yer var. Eğer garanti bitti ise cd yerini söküp oraya hdd yi, hddnin şuan olduğu yerede ssdyi takabilirsin. Ama garantisi devam ediyorsa böyle işe çok becerikli değilsen bulaşma.

Ben Wd black 750gb almıstım sımdı de optik sürücüyü cıkarıp samsung evo 250gb ssd almayı dusunuyorum bilgisayarın uçuşa geçmesi lazım :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı