Asus X550JK WiFi Sorunu

Tribbiani

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayarı 3 gün önce aldım 3 gündür sıkıntı olmadan kullanıyordum ta ki bugüne kadar.
Başta kendi ağımı ve etraftaki diğer ağları görüyordu ancak bağlandığı ve hiçbir sorun ve uyarı işareti olmadığı halde Web sayfalarını açmıyordu. (DNS Probe gibi bir şey yazıyordu Google Chrome'da)
Bir kaç saat uğraştım sonra hiçbir bağlantıyı görmemeye başladı. (Hiçbir ağ bulunamadı).
Bu olaylar olmadan önce bilgisayarı yeniden başlatırken güncellemeler yaptı, onun bir etkisi olabilir mi?

Denediğim yöntemler şöyle;
  • Driver güncellemelerini yaptım.
  • Kurtarma yöntemiyle Win 8.1'in tekrar kurulumu yaptım.
  • Her şeyi silerek temiz Win 8.1 format attım.
  • WiFi tuşuna bastım kontrol ettim.
  • Güç seçeneklerini ayarladım.
  • Bilgisayarla beraber gelen CD'den driverları yükledim.
  • Modemi baştan kurdum.
Şuan telefondan kabloyla bağladım ve yerel ağı görüyor bilgisayar. Yaklaşık 6 saattir çözüm arıyorum, teknik servise yollamak istemiyorum.

Önerileriniz nelerdir? Bilgisayarın donanımsal problemi olabilir mi?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus x550jk mı kullanıyorsun, eğer kullanıyorsan lan kartın ralink ise şuan kurulu driver sürümünü söyleyebilir misin? Formattan sonra hala aynı sorun vardı güncelleştirme yapmadan önce de. Şuan manuel olarak güncellemeyi düşünüyorum doğru sürümü bulursam. Teşekkürler.

Bende bu sürücüler yüklü ve herhangi bir sorun yaşamıyorum. X550JK kullanıyorum, dün aldım ve Windows 8.1'in güncellemeleri dışında herhangi bir sürücü yüklemedim.
ralinkdriver.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı