Monster'in servisinin iyi olduğu söyleniyor ve 0 ölü piksel garantisi veriyor.
Kasalarının soğutması iyi midir bilemem ama benim alacağım modelde 3 adet fan var.
Benim alacağım model: www.monsternotebook.com.tr: MONSTER® TULPAR T5 V4.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR
Youtube'de monsternotebook hesabıyla testleri paylaşıyorlar. Bir bakabilirsiniz isterseniz.
10 dakika sonra Watch Dogs, Battlefield 3, Far Cry 3, FPS değerlerini paylaşabilirim Crysis 3 High da oynadığımı hatırlıyorum şuan yüklü olanlar yukarıda ki 3 oyun. Yakında Far Cry 4 kuracağım o zaman onun değerlerini de paylaşırım.
Yüklemeden bilemem ama bence rahat oynatır en iyisi ben inceleme konusu açayım boş bir zamanımda şimdilik şunlara bak istersen.
*Battlefield 3 MP bir server da çektim, Watch Dogs çok nadir araba kullanırken 26 ya inip geri 30 civarı oluyor. Battlfield da İsmim yazıyor kendimi deşifre ettim.
*Battlefield 3 haritaya göre değişiyor ama en az o ayarlarda 46-47 FPS. @KNYLMZ
Ben 8 GB olarak aldım sana kalmış bir şey nasıl istersen. Bir hafta içerisinde inceleme konusu açacağım istersen konuma bakıp alabilirsin.
*Cumartesi günü açabilirim konuyu.
Çok şükür GTX 850M in Gta 5 fps değerleri çıktı notebookcheck verilerine göre high da 30 fps veriyormuş. internetteki videolara göre 8GB Asus x550jk yaklaşık 40 fps lik ( high ayarlarda ) bir değer verdiği görülüyor. Bu haber beni gerçekten çok sevindirdi. en azından net bir bilgi aldık.