Asus X550JK-XO012D Alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O site size fiyatları çıkarır sadece. Bu site üzerinden ürünü alabilirsin. 4GB RAM takviyesi de yaparsan iyi olur.
Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü...

Alınabilir ben aldım ve gayet memnunum Far cry 3 ultrada ortalama 50fps oynuyorum. Ama okuduğum heryerde hdd den kısılmış söyleniyor bu yüzden ben WD 750gb 7200rpm scorpio black serisi hdd taktum gayet memnunum win8.1 pro 64bit yüklü çok hızlı açılıyor.

Alınır. 3 gündür kullanıyorum HDD dışında eksisi yok bana göre GTA V'de kalite kaybı hiç yaşatmadı memnunum. Alacaksanız RAM'i 8GB'a yükseltin.

Alınır.Şuan elimde cihaz gta 5 very high ayarlarında 50 fps gayet akıcı ac4de herşey full fxaa açık 50 fps.Crysis 3 high 40 fps.Shadow of mordor full 45-50 fps.Ac rogue full ayarlarda 35-40 fps.FarCry4 very high-high 40 -45 fps.12 gb ram modeline sahibim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı