Asus X550JK-XO012D Bios'tan Boot Mode Select'i UEFI yapamadım

cerberus123

Megapat
Yer
Ankara/Eskişehir
Daha fazla  
Arkadaşlar FreeDos bir laptop aldım ve win 8.1 RTM indirdim, daha sonra Rufus programı ile iso dosyasını usbye yazdım, fakat biosta Boot Mode Select seçeneği yok, dolayısıyla UEFI seçemiyorum. Ne yapmam gerek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Edit : Laptopum Asus X550JK-XO012D

Son düzenleme:
Öyle bir seçenek zaten olmaz. Bilgisayaında UEFI desteklendiğinden emin ol ve BIOS ayarlarında "UEFI Mode" seçeneği olması gerekiyor veya ona benzer bir şey onun ayarını "Enable" yapınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modelde UEFI ayarı yok. UEFI ile ilgili hiçbir ayar yok. Ama her halükarda UEFI desteği var. USB belleği seçip kuruluma başlayacaksınız.

Hocam Secure Boot Control ayarını disabled yapıp ayarları aşağıdaki resimdeki gibi yaptım bir yanlışlık var mıdır? Yoksa ayarları defaulta alıp herhangi bir değişiklik yapmasam yükleme ekranı gelir mi karşıma ?

W6WGq4.jpg

Tamamdır arkadaşlar ayarları default yaptım otomatik yükleme kısmına geçti, ilginiz için teşekkürler.

Arkadaşlar ürün anahtarını core mu pro mu giricem?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı