Arkadaşlar HDD hakkında kötü şeyler duydum, ben zar zor bütce denkleştirdim. SSD'ye param yok. HDD oyun performansında FPS düşmesine mi sebep oluyor? Windows 7 kullanan arkadaşlar, HDD ses yapmıyormuş o doğru mu?
Aynen HDD çok kötü, 5400 RPM diyor ama daha düşükmüş gibi bir performans veriyor. Bende bu yüzden HDD değişimi talep ettim garantiye bakalım ne olacak.
HDD ses yapıyor ama odada sadece sen varken ve hiç ses yokken duyabiliyorsun. Oyun konusunda sıkıntı yaşamazsın performanstan ödün vermiyor. Ama daha kaliteli bir hard disk olabilirdi diye düşünüyorsun.
HDD ses yapıyor ama odada sadece sen varken ve hiç ses yokken duyabiliyorsun. Oyun konusunda sıkıntı yaşamazsın performanstan ödün vermiyor. Ama daha kaliteli bir hard disk olabilirdi diye düşünüyorsun.
Windows 8.1 kullanıyorum. Wifide hiç bir sıkıntı yaşamadım. Oyun olarak da sadece Battlefield 3 ve 4'ü bitirdim. Ultra ayarlarda oynadım, sorunla karşılaşmadım. Mouse pad'i kesinlikle kötü, onuda söylemeden geçmeyeyim. SSD şart değil ama açılış hızı ve gündelik işleri yapmak için bende almayı düşünüyorum.