Asus X550JK XO012D Laptop

RAM değiştirince garanti dışı bırakan bir Asus görmedim daha. 2 vida tutuyor zaten bununkini de. Anlaşılacak bir şey değil öyle. Zaten firmalar da alıp kendileri ekliyor çoğu zaman çoğu laptoba RAM'leri.

Bana net bir cevap verin lütfen. 1 haftaya kadar bir dizüstü alacağım ve şu an bu pc 1. sırada fakat şüphelerim var.

Bu PC maksimum kaç GB RAM destekler ? Ve bu ekran kartı optimus özelliği var mı hani şu kullanılmadığında kendini kapatan batarya içni yani( bana öyle söylendi.) Mümkünse bir resim olsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'yi bana pazarlayan öyle konuştu ki nerdeyse casper tki 4200d alacaktım sonra aklıma satıcılara güvenme sözü geldi ve hemen mağazadan kaçtım. Gerçekten yoksa beni ikna edecekti. Egemen, sen bunu alayım mı 8 GB RAM bana 4 veya 5 yıl yeter mi ? Ayrıca bu low vers. ram nedir hayrına bana bir açıklasan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper alsan iki gün sonra elden çıkarmanın yolunu arayacaktın. Büyük hatadan dönmüşsün neyse ki. 8 GB RAM uzun bir süre yetecektir. Low version RAM demek düşük voltajda da çalışabilen RAM demektir. Daha az ısınır. CPU üzerindeki baskıyı azaltır.

@Egemen bi forumda okudum Parça Değişimlerinde Orjinal Asus kullanılmazsa Asus Garantiyi devre dışı bırakıyormuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…