ASUS X550JK-XO012D Notebook'u Önerir misiniz ?

Cihazı 3 aydan fazla bir süredir kullanıyorum. 8GB RAM takviyesi yaptım. Şu an herhangi bir problemi yok. Belirttiğiniz oyunlarda Ultra'da oynadığıma rağmen sıkıntı yaşamadım. 1366x768 çözünürlüğü olması bu konuda iyi, ama FULL HD olsa tadından yenmez. Ayrıca cihazın HDD'si kalitesiz. Kaliteli bir HDD veya SSD almadan olmaz diyorum.
Bu fiyata alınacak en iyi cihaz.

Cihazı 3 aydan fazla bir süredir kullanıyorum. 8GB RAM takviyesi yaptım. Şu an herhangi bir problemi yok. Belirttiğiniz oyunlarda Ultra'da oynadığıma rağmen sıkıntı yaşamadım. 1366x768 çözünürlüğü olması bu konuda iyi, ama FULL HD olsa tadından yenmez. Ayrıca cihazın HDD'si kalitesiz. Kaliteli bir HDD veya SSD almadan olmaz diyorum.
Bu fiyata alınacak en iyi cihaz.
Detaylı bilgilendirmeniz için teşekkürler. :)

BF4 gibi oyunlarda problem olmaz. Ama Shadow of Mordor oynayacağım ve yüksek detay istiyorum diyorsan ek RAM şart.

Vatan Bilgisayar veya benzeri mağazalara bakın. ( 1600MHz CL11 RAM )
K555LN alacağınız para ile X550JK alın, keyfinize bakın. Üstüne RAM ve SSD'de alın. Tadından yenmez.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı