Asus X550JK-XO012D Özellikleri Nasıl ?

2015 yılının ve bundan sonraki yıllarında oyunlar 8 GB RAM istiyor. Oyun için pek ideal bir laptop değil. İşlemcisi filan fena değil ama böyle özelliklere sahip olan bilgisayara RAM sönük kalıyor.
 
Son düzenleme:
Fena değil. Gelince işletim sisteminizi kurmayı unutmayın.

Arma 3, Battlefield 4 gibi oyunları hangi özellikte açar ve tahminen kaç fps alırım

2015 yılının ve bundan sonraki yıllarında oyunlar 8 GB RAM istiyor. Oyun için pek ideal bir laptop değil. İşlemcisi filan fena değil ama RAM yetersiz kalıyor böyle özellikli bilgisayara.
RAM sonradan eklesem bir sıkıntı çıkarmı ? Mesela bir 4 GB daha eklesem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bulabilirseniz neden olmasın ki? Ama RAM alırken önce takılı olan RAM'in Frekansını, Voltajını... ve birçok daha bilgilerini öğrenin. Öğrenmek içinde Aida64 veya Cpu-Z programlarını kullanabilirsiniz. Yani öyle rastgele seçmeyin.
 
Bulabilirseniz neden olmasın ki? Ama RAM alırken önce takılı olan RAM'in Frekansını, Voltajını... ve birçok daha bilgilerini . Öğrenmek içinde Aida64 veya Cpu-Z programlarını kullanabilirsiniz. Yani öyle rastgele seçmeyin.
Yardımınız için teşekkürler. Bir sorum daha olucaktı.
 
Son düzenleme:
GTX850M ekran kartlarında anca Pes, Fifa tarzı oyunları oynarsın. Battlefield 3 veya üst düzey oyunları High'da anca 40 Fps oynarsın.
 
Son düzenleme:
Battlefield 4 ve Arma 3 gibi oyunları hangi özellikte oynayabilirim ve tahminen kaç fps alabilirim ? Mobilden giriyom yazım yanlışı olursa kusura bakmayın.
 
En son mesajınızın bir üstüne bakın.

Sizin bütçeniz nedir? Ona göre bizde önerelim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı