Asus X550JX vs Monster Abra A7 V5.2

Asus X550JX vs Monster Abra A7 V5.2 Sizce ?

• Asus X550JX

Oy: 2 16,7%
  • Monster Abra A7 V5.2

Oy: 10 83,3%

• Oy verenlerin toplamı
    12

Mavi Buz

Hectopat
Daha fazla  
Uzun bir araştırmadan sonra bu iki laptop arasında kaldım. Genel olarak iş için kullanacağım ama çok nadir olsa da oyunda oynarım.
Siz olsanız bu iki laptop arasından hangisini alırdınız ?

Yorumlarınız ve ankete verdiğiniz oylar benim için önemli yardımcı olan herkese teşekkürler.

Asus X550JX

• i7 4720HQ işlemci
  • 8GB 1600Mhz RAM
  • 2GB GTX 950M 128Bit Ekran kartı
  • 1TB HDD
  • 15,6" HD Ekran

2449TL

Monster Abra A7 V5.2

• i7 4710MQ işlemci
  • 8GB 1600Mhz RAM
  • 2GB GTX 950M 128Bit Ekran kartı
  • 1TB 7200Rpm HDD
  • 17,3" Full HD Mat Ekran

2800TL

Linkler;

ASUS X550JX CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

MONSTER® ABRA A7 V5.2 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

Güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
GDDR5 değil ki ama DDR3
Ah pardon kusura bakma. Monster bir oyun laptopu bu yüzden soğutması daha iyi. Asus' da çok iyi ama Asus' un bu modeli oyun laptopu değil. Pek sıcaklık farkı olmuyor aslında ben Asus derim. Monster alırsan 1080p yüksek ayarlarda oynayamazsın. High' ı bile göremeyebilirsin. Ama Asus' da oldukça yüksek ayarlarda oynayabilirsin.

Yanlış Bilgilendirme
Monster ile asusu kıyaslamak monster yapılmış çok ciddi bir hakarettir.
Asus kadar sorunlu bir Laptop yok. Her modelinde illa bir sorun var.

Ah pardon kusura bakma. Monster bir oyun laptopu bu yüzden soğutması daha iyi. Asus' da çok iyi ama Asus' un bu modeli oyun laptopu değil. Pek sıcaklık farkı olmuyor aslında ben Asus derim. Monster alırsan 1080p yüksek ayarlarda oynayamazsın. High' ı bile göremeyebilirsin. Ama Asus' da oldukça yüksek ayarlarda oynayabilirsin.

Aynı ekran kartına sahip 2 laptoptan biri 1080P yüksek ayar görürken, diğeri neden göremiyormuş ? Azıcık mantık lütfen.

Asus'un ekranı 768p olduğundan olabilir mi?

1080P oynamak ile 768P karşılaştıran zeki arkadaşa belirtin bunu. Benim demek istediğim eksik belirtmesi. Öyle belirtti ki sanki Asus 1080P'de yüksek ayarlarda oynatıyor fakat Monster 1080P yüksek ayarlarda açmıyor. 768P tatmin ederse arkadaşı alacağı performans tabi ki yüksek olacaktır. NVIDIA GeForce GTX 950M - NotebookCheck.net Tech FPS değerleri burada, arkadaşın buraya göre seçim yapması mantıklı olur.

Biraz mantıklı düşünüp yazsanız anlarsınız. Yazımı düzgün okuyun lütfen.

Aynı ekran kartına sahip 2 laptoptan biri 1080P yüksek ayar görürken, diğeri neden göremiyormuş ? Azıcık mantık lütfen.
Çözünürlük yükseldikçe ekran kartına binen yük artar, bu yüzden 1080p ile 768p arasında grafik farkı olması normal değil mi ? Yoksa ben mi yanlış yazdım.

Biraz mantıklı düşünüp yazsanız anlarsınız. Yazımı düzgün okuyun lütfen.

Çözünürlük yükseldikçe ekran kartına binen yük artar, bu yüzden 1080p ile 768p arasında grafik farkı olması normal değil mi ? Yoksa ben mi yanlış yazdım.

Ben de bundan bahsediyordum. Bunu belirtmeden öyle bir cümle kurmanız hataydı. Ondan belirttim size. Yanlış anlamasın arkadaş diye. Bu dediğiniz bahsettiğim şey benim de. Demek istediğimiz şeyler aynı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı