Monster Abra A7 v5.2 önerir misiniz?

Monster Abra A7 V5.2 Sizce Nasıl?

• Tek Kelimeyle "MÜKEMMEL"

Oy: 3 33,3%
  • Çok İyi

Oy: 2 22,2%
  • İyi

Oy: 3 33,3%
  • Orta

Oy: 1 11,1%
  • Kötü

Oy: 0 0,0%
  • Çok Kötü

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    9
@Eray Çelik abi ne kadar saçma sapan şeyler konuşuyorsun ya, ciddiyim bunları yazarken ne düşünüyorsun. Seninle daha fazla saçma bir konu üzerine konuşma yapmak istemiyorum. Konu dışına çekiyorsun sen. Ha son olarak ne monster laptop alıpta kazıklandım nede Monster fanı'yım. Bu kapitalist dünyada hiç bir firmaya fan lık yapmam.İyi sosyaller. Ha düşüncelerini yazarken lütfen edepli yaz olurmu.

Evet istiyor olabilir ama kesin birşey göremiyorum ve farkındaysan düşünüyorum demiş arkadaş. GTX 950M onu en fazla 1.5 2 yıl götürecektir. Ama aynı paraya 3 katı gücünde sistem toplayabilecekken neden GTX 950M alsın ki ?
Laptopla Masa üstünü niye kıyaslıyorsunuz onu anlamadım. Laptop taşınılabilir olduğu için çok daha ince bir teknoloji kullanılıyor. Buda fiyatı arttırıyor. Ayrıca arkadaş seçimini yapmış laptop istemiş. Demekki bir bildiği var. Kendi yaşam tarzına portatif bir bilgisayar istiyor. Tartışma gereksiz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı