Merhaba arkadaşlar, konunun açılalı uzun zaman olmuş ama ben yinede eklemek istiyorum. Öncelikle ilk kullandığın RAM (siyah olanı) bu belleğin hızı normalde 1600 MHz ama Otomatik Hız Aşırtma diye bir özelliği var bu sayede oyun vs. oynarken kendi kendine 2133 MHz değerine çıkan bir bellek. Bilgisayarı normal kullanırken işte atıyorum sadece internette gezinirken filan bir sorun olmuyor ama oyun filan oynamaya kalkınca bilgisayarı kitliyor.
Yani hocam uyumsuzluk oluşuyor.Merhaba arkadaşlar, konunun açılalı uzun zaman olmuş ama ben yinede eklemek istiyorum. Öncelikle ilk kullandığın RAM (siyah olanı) bu belleğin hızı normalde 1600 MHz ama Otomatik Hız Aşırtma diye bir özelliği var bu sayede oyun vs. oynarken kendi kendine 2133 MHz değerine çıkan bir bellek. Bilgisayarı normal kullanırken işte atıyorum sadece internette gezinirken filan bir sorun olmuyor ama oyun filan oynamaya kalkınca bilgisayarı kitliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.