Asus X550V DVD slotu yerine SSD takmak

crebboss

Hectopat
Katılım
26 Mart 2017
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
DVD slotunu çıkartıp SSD takmak istiyorum. Böyle bir yükseltmenin yapılabileceğini duydum ancak bu gamebook için geçerli mi bilmiyorum. Eğer yapılabiliyorsa nasıl yapıldığını anlatır mısınız? Bir de kasayı açarsam garanti dışı kalma ihtimali var mı? Bunu merak ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tavsiyem ssd yi hdd girişine takıp, hdd yi dvd girişine takman,sistemi ssd ye kurarsın zaten, bunu tabi ki yapabilirsin destekleyip desteklememe gibi bir durum söz konusu değil çok eski bir laptoba bile yaparsın ama garanti dışı kalır Asus servisinde 70 tl işçilik ücreti ile garanti dışı kalmadan montaj yaptırabilirsin, sana bir alternatif önereyim, ssd yi sistemine tak, hdd yi harici hdd kutusu alıp kutuya tak, hem yedeklemelerini yaparsın, hem yüksek boyutlu oyunları takarsın 3.0 çıkışa oynarsın ben öyle yapmıştım tercih senin tabi :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı