ASUS X550V nasıldır?

Pctech

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2019
Mesajlar
97
Arkadaşlar bu modelin 2.elini almayı düşünüyorum da burada dahil olmak üzere çoğu yerde sürekli problem yaratan bir cihaz olduğu söyleniyor, gerek BIOS olsun gerek aşırı ısınıp sürekli kapanması olsun daha önce kullanan oldu mu acaba? (8 RAM 950M 4 ekran kartı 1 TB HDD)
Oyuncu değilim sadece yazılım amaçlı kullanacağım grafik tasarım falan,
Buna alternatif olarak HP Pavilion 15 i7 5500U 2TB harrdisk 12 GB RAM 840M içeren 4 GB harici ekran kartlı bir cihaz ile arasında kaldım yani u işlemci bana daha cazip geliyor çünkü güç tüketimi olsun, öyle prize takılı kullanmayı pek gerektirmemesi olsun görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler şimdiden.
 
Ben 3 sene kadar X550VX 16 GB RAM olan full modelini kullandım. X550V TN panel kullanıyor ekranı özellikle tasarım için çok kötü diyebilirim. Ve bu laptop oyun için üretilmemiş bu yüzden tek fana sahip bu da çok ısınmasına sebep oluyor. BIOS sorunu önemli değil güncelleyince çözülüyor. Evet çok ısınıyor özellikle oyunlarda. Çünkü içerisinde tek fan bulunuyor.
 
X550VC'yi senelerce kullandım, kullanmaya da devam ediyorum. Ne işkenceler çekti, sağ çıktıysa sizde hiçbir şey olmaz.

Özellikleri bakımından da gayet yeterli, tek eksisi panel diyebilirim.
sürekli problem yaratan bir cihaz olduğu söyleniyor, gerek BIOS olsun gerek aşırı ısınıp sürekli kapanması olsun daha önce kullanan oldu mu acaba?
Düzenli bakım yapmazsanız her bilgisayarda olur o, BIOS'unda da bir sorun yaşamadım açıkçası.


X550V TN panel kullanıyor ekranı özellikle tasarım için çok kötü diyebilirim. Ve bu laptop oyun için üretilmemiş bu yüzden tek fana sahip bu da çok ısınmasına sebep oluyor. BIOS sorunu önemli değil güncelleyince çözülüyor. Evet çok ısınıyor özellikle oyunlarda. Çünkü içerisinde tek fan bulunuyor.
Oyuncu değilim sadece yazılım amaçlı kullanacağım grafik tasarım falan...
Ayrıca 2. el alacağını da belirtmiş. Konuya uygun mesajlar yazsak keşke. 😬
 
Bizzat kullandığım bir bilgisayar kendisi. Eksi yönü paneli göze hiç hoş gelmiyor açıkçası IPS olmasını tercih ederdim ve ayrıca FHD değil 1366*768 çözünürlüğe sahip. Isınmasını temizlik ve termal macunla çözebilirsin. Alınabilecek bir notebook. Puanım 7/10.
 
Bizzat kullandığım bir bilgisayar kendisi. Eksi yönü paneli göze hiç hoş gelmiyor açıkçası IPS olmasını tercih ederdim ve ayrıca FHD değil 1366*768 çözünürlüğe sahip. Isınmasını temizlik ve termal macunla çözebilirsin. Alınabilecek bir notebook. Puanım 7/10.
Benim kullandığım X550V 1920*1080 çözünürlüğe sahip olan sürümüydü. Bir çok farklı varyasyonu var. Alırken bakmak gerek sadece m
 

Yeni konular

Geri
Yukarı