ASUS X550V touchpad "Aygıt yok" hatası

-UGUR-

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarımın faresi saçma sapan yerlere gidiyordu, şarj aleti yan sanayi olduğundanmış. Orijinalini aldım düzelmişti, aradan 1-2 gün geçmeden şimdi hiç çalışmıyor. Söktüm taktım, format attım, driverleri yükledim ama hiçbir sonuç yok. Hata resimlerini yükledim, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• uu.PNG
    uu.PNG
    21,9 KB · Görüntüleme: 61
  • h.PNG
    h.PNG
    21,9 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri kurmamışsınız ki. Kablosunun anakarta düzgünce bağlı olduğundan emin olun. Aşağıdan da cihazınızın modelini ve işletim sistemini seçip Touchpad sürücüsünü güncelleyin.

Sürücüleri kurmamışsınız ki. Kablosunun anakarta düzgünce bağlı olduğundan emin olun. Aşağıdan da cihazınızın modelini ve işletim sistemini seçip touchpad sürücüsünü güncelleyin.

Anakart bağlantı kısmında hiçbir sıkıntı yok.

Aygıt yöneticisinden değil attığım linkten kurmayı deneyin.
Aygıt yöneticisinde hata olduğu için driver hata veriyor kurulum tamamlanmıyor algılanmadı hatası ama zaten driver olmasa bile touchpat çalışması gerekiyor.
Son durum nedir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı