ASUS X550vc Laptop'a Sequoia kurulur mu?

girdapp

Hectopat
Merhaba, ASUS X550vc laptopuma Sequoia kurabilir miyim veya en güncel hangi macOS sürümünü kurabilirim, bunu nereden öğrenebilirim, sorun yaşar mıyım?

ASUS X550VC-XO022h

Özellikleri.
  • CPU: Intel i5 2,6 GHz 3230M.
  • GPU: Intel HD4000 dahili grafik işlemci.
  • Harici ekran kartı: NVIDIA GeForce 720M.
  • Ekran: 15.6 (1366x768)
  • Bellek: DDR3 8 GB RAM 1600 MHz.
  • Hard disk: 128 GB SATA SanDisk SSD.
  • HD web kamera-Bluetooth V4.
  • Ağ kartı: Realtek +Wireless Qualcomm atheros.
  • HDMI

Muhtemelen kurulur denemek lazım. Ben şimdi USB ye yazdırıyorum. Huawei ye kuracağım. İlk olarak sorunsuz kullanmak için biraz uğraştırabiliyor uğraşmak isterseniz deneyebilirsiniz. Bilgisayarın modelini yazıp EFI dosyası varsa hemen kullanırsınız yoksa kendi EFI dosyanızı kendiniz toparlarsınız.

Merhaba, ASUS X550vc laptopuma Sequoia kurabilir miyim veya en güncel hangi macOS sürümünü kurabilirim, bunu nereden öğrenebilirim, sorun yaşar mıyım?

ASUS X550VC-XO022h

Özellikleri.
  • CPU: Intel i5 2,6 GHz 3230M.
  • GPU: Intel HD4000 dahili grafik işlemci.
  • Harici ekran kartı: NVIDIA GeForce 720M.
  • Ekran: 15.6 (1366x768)
  • Bellek: DDR3 8 GB RAM 1600 MHz.
  • Hard disk: 128 GB SATA SanDisk SSD.
  • HD web kamera-Bluetooth V4.
  • Ağ kartı: Realtek +Wireless Qualcomm atheros.
  • HDMI

Laptopunuz Sequoia için yetersiz. Big Sur kurabilirsiniz.

Muhtemelen kurulur denemek lazım. Ben şimdi USB ye yazdırıyorum. Huawei ye kuracağım. İlk olarak sorunsuz kullanmak için biraz uğraştırabiliyor uğraşmak isterseniz deneyebilirsiniz. Bilgisayarın modelini yazıp EFI dosyası varsa hemen kullanırsınız yoksa kendi EFI dosyanızı kendiniz toparlarsınız.
EFI dosyalarının yayınlandığı bir site mevcut mu, yoksa internet üzerinde araştırıp mı bulacağız ? EFI dosyası yapmak zahmetlimi yoksa 3-5 kaynaktan öğrenip yapılabilir mi ? Bu konuda yeniyim ama sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum hemen öğrenip yapabilirim.

EFI dosyalarının yayınlandığı bir site mevcut mu, yoksa internet üzerinde araştırıp mı bulacağız? EFI dosyası yapmak zahmetlimi yoksa 3-5 kaynaktan öğrenip yapılabilir mi? Bu konuda yeniyim ama sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum hemen öğrenip yapabilirim.

EFI için imaj makalemiz içinde bulunan klasörü kullanabilirsiniz.

Ayrıca bu makale de bulunan güncel klasörümüzü kullanın.

EFI dosyalarının yayınlandığı bir site mevcut mu, yoksa internet üzerinde araştırıp mı bulacağız ? EFI dosyası yapmak zahmetlimi yoksa 3-5 kaynaktan öğrenip yapılabilir mi ? Bu konuda yeniyim ama sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum hemen öğrenip yapabilirim.
Önceliğin ne olursa olsun elinde hazır Windows kurulu USB cihazın olsun. :) Sonra dımdızlak kalıyor insan.

Önceliğin ne olursa olsun elinde hazır Windows kurulu USB cihazın olsun. :) Sonra dımdızlak kalıyor insan.
Sorun yok bu 2. bilgisayarım problem yaşayacağımı sanmıyorum. Teşekkürler :)
EFI için imaj makalemiz içinde bulunan klasörü kullanabilirsiniz.

Ayrıca bu makale de bulunan güncel klasörümüzü kullanın.
Az önce "Sequoia için yetersiz" yazmışsınız. Sequoia kurulumu yapabilir miyim ?

OCLP ile deneyebilrsin referans için bakabilirsin.
Ama bana sorarsan eski sistemlere en güncel sürüm kurmak mantıklı değil. Genel olarak donanım yetersiz kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı