ASUS X550VC Mac OS ile uyumlu mu?

Dursun Tokgöz

Kilopat
Yer
Kırıkkale
Daha fazla  
Meslek
Programme developer, building
Merhaba arkadaşlar okul da bitmek üzereyken yeni arayışlara girdim ve Mac kurmaya karar verdim. ASUS X550VC-XO007D bilgisayarım Mac işletim sistemi ile uyumlu mu ? Wifi, ethernet, bluetooth vs sorunsuz çalışır mı ?

Özellikler
Intel Core i5-3230M 2.6 Ghz Turbo Boost ile 3.2Ghz 3 MB Cache İşlemci
4 GB Ram
500 GB Hard Disk
NVIDIA GeForce GT720M 2GB Ekran Kartı
Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter
Realtek PCIe GBE Family Controller
Qualcomm Atheros Communications Bluetooth

Asus sitesi : Notebook & Ultrabook - X550VC - ASUS

Ekran kartı, wifi ve bluetooth değişim yapmadan direk çalıştırmak için ne gibi işlemler işlemler gerekmekte? Orta düzeyde PC Programlama bilgim var (c#, php, perl vs). Buradaki video daki işlemler sonucu wifi çalışmaz mı ?

Yosemite daha test sürümü ve yeni çıktı. İlerleyen zamanlarda yayınlayacağımız konuları takip edin. Şu an daha çok erken. Hackintosh açısından Yosemite daha taze. Siz kararlı sürüm olan Mavericks vb. kurup kullanın.

Hayır galiba ben anlatamadım. Mavericks kurup kullanırken kararlı ve stabil olan Yosemite Apple tarafından piyasaya sürüldüğünde AppStore den sorunsuz güncelleyebilecek miyim? Yoksa tekrar mı yeniden kurulum maceralarına girişeceğim? Ek olarak kurduğum ve sorunsuz çalışan halini hazırladığımda recovery gibi bir hata durumunda geri yükleme amaçlı yedekleme yapabilecek miyim? Qualcomm firmasının donanımlarını en basit yoldan ve sorunsuz tanıtma gibi bir imkanımız hiç yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…