Asus X550VC-XO019H Notebook MacOSX Maverics 10.9.1 HacKintosh Kurulumu

Eğer Sorun sadece KernelPanic ise, Bilgisayarını USB ile boot et, açılışta inject edid i işaretleyip masaüstüne eriş, Daha sonrasında NullCpuPowerManagement diye bi kext var araştır bulursun onu kextwizard ile kur bi sıkıntın kalmaz bende Asus X552VL Kullanıyorum sistem özelliklerimiz aynı.

Şimdi ses tamam grafik kartını hd 4000 olarak Görüyor ancak kext yüklü değil diyor ve ekran kartını 4 mb olarak Görüyor birde direk harddiskten açılmıyor flashdiskten ekran kartı ayarlarını değiştirdikten sonra girebiliyorum.

Çözümünü araştırdım ama bişey bulamadım şimdilik. En iyisi Adminlerimizden yardım alman. Ama ben yine araştırıyorum.

ya hocam bende yükleme ekranına gelemıorum. kextleri sildim ama bios ayarlarım nasıl oluyo anlamıorum . uefi yi kapatınca ahci modu gelıo nasıl yapcam ?? :(
UEFI modunda chameleon bootlader a gelemıorum. AHCI modunda ikisine ulaşıyorum ama ikisinde de yüklemeden reset atıyo pc . komutları da denedım GRaphicsEnabler=Yes , -x , -v denedim olmadı
dizüstüm toshiba satellite p50 a 14h
Windows 8.1 64 bit , NVİDİA geforce 745 , 4 gb ekran kartı full hd 1920x1080 , 8 gb ram , 1 tb hdd

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    406,4 KB · Görüntüleme: 471
Şu a
Şu ana kadar hala bi çözüm bulamadım.

Lenovo G500 Yosemite 10.10 | Technopat Sosyal ilgi yazının sahibi kasırga arkadaşım chimera boot loader ile 2048 yaptığını söylüyor kendisi ile forum sayfasında yazışıyorum cevap bekliyorum.

Chimera Bootloader ekran kartı 3 MB görünmesi | Technopat Sosyal bu arkadaştada onurun da aynı ekran kartı var ve sorunlar aynı

bu ekran kartı beni bilgisayardan soğuttu valla

Şu anda bilgisayarımda hem windows10 hem mavericks 10.9.4 hemde yosemite 10.10 yüklü ve çalışıyorlar.
ancak ekran kartı hala dediğim gibi intel hd 4000 4mb
bu sebepten dolayı performans düşüklüğü yaşıyorum onun haricinde her şey güzel.

Performans olarak en düşüğü yosemite oldu bende şu anda mavericks 10.9.4 de yazıyorum foruma.

yani artık başarılı iki kurulum var bilgisayarımda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı