Başarılı Kurulum Asus X550VC-XO019H Yosemite 10.10

• Konuyu başlatan ediko
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 7.852
ben yosemiteyi kurdum fakat tam performans alamadım. tekrar mavericks e geçtim maveriks çok hızlı ve stabil çalışıyor bunu öncelikle belirteyim.
Yosemiteyide kuraraken şöyle yaptım.
kurulum flash'ında bulunan efi-clover-kext klasörünü altta kısayolunu gönderdiğim dosyalar ile değiştir. tüm forumlarda dosyaları sileceksin yazıyor ama ben bu dosyaları içine atarak kurulum ekranına geçtim. bende sizin gibi bir türlü kurulum ekranına gelememiştim.

yadi.sk: Yandex.Disk

Mavericks Hackintosh'tan yazıldı.

ben yosemiteyi kurdum fakat tam performans alamadım. tekrar mavericks e geçtim maveriks çok hızlı ve stabil çalışıyor bunu öncelikle belirteyim.
Yosemiteyide kuraraken şöyle yaptım.
kurulum flash'ında bulunan efi-clover-kext klasörünü altta kısayolunu gönderdiğim dosyalar ile değiştir. tüm forumlarda dosyaları sileceksin yazıyor ama ben bu dosyaları içine atarak kurulum ekranına geçtim. bende sizin gibi bir türlü kurulum ekranına gelememiştim.

yadi.sk: Yandex.Disk

Mavericks Hackintosh'tan yazıldı.

öncelikle teşekkür bende başarılı bir maveriks kurulumu gerçekleştirdim bu seferde claverdan mount edemedim çıkmıyor o 2 seçenek bu kadar zor olcağını düşünmüyordum bu mac kurulumunun ama gerçekten hırs yapıyor insan yapamayınca

Evet aynen öyle. Bende aylarca uğraştım. Ama şimdi çok güzel kullanıyorum.
Açılıştaki Clover menüsünde options yanında boot menüsüne eklemek için buton var onu denedinmi

Merhaba arkadaşlar
WiFi'ı Asus N10 'u orjial CD'si ile yüklemek istediğimde yükle kısmında takılıyor. Nasıl yüklendiği hakkında yardım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…