NormalVatandas
Hectopat
Daha fazla
Vallahi harici ekran kartından bir şey anlamıyorum. Sadece Power suply, vb. gerektiğini biliyorum. 'bence takma yorumları yazmaz iseniz memnun olurum. Bu laptopta FIFA 23 oynamak istiyorum. Antrenör seçme kısmına kadar geliyorum. Oyun orada donup kalıyor. Uygun mudur? Neleri yazmam lazım? İstediğiniz her şeyi gönderirim. Belki bu ekran kartı harici takılamıyordur olmazsa eğer FIFA 23 kaldıracak bir şey önerirseniz memnun olurum.
ASUS X550vc.
GT 720M (harici)
i5 3. nesil 2.6 GHz.
DirectX12.
8 GB RAM.
Amazon.com.tr Muhtemeln uygun değildir ama bunlar olur mu mesela?
ASUS X550vc.
GT 720M (harici)
i5 3. nesil 2.6 GHz.
DirectX12.
8 GB RAM.
Alfais 4250 Mini Pci E Ekspress V8.0 Exp Gdc Harici Ekran Kartı Atx Power Takma Aparatı Fiyatı, Yorumları - TrendyolVallahi harici ekran kartından bir şey anlamıyorum. Sadece Power suply, vb. gerektiğini biliyorum. 'bence takma yorumları yazmaz iseniz memnun olurum. Bu laptopta FIFA 23 oynamak istiyorum. Antrenör seçme kısmına kadar geliyorum. Oyun orada donup kalıyor. Uygun mudur? Neleri yazmam lazım? İstediğiniz her şeyi gönderirim. Belki bu ekran kartı harici takılamıyordur olmazsa eğer FIFA 23 kaldıracak bir şey önerirseniz memnun olurum.
ASUS X550vc.
GT 720M (harici)
i5 3. nesil 2.6 GHz.
DirectX12.
8 GB RAM.
@Prime777 hocam bilgin var mı? bizede bir el atar mısın?Vallahi harici ekran kartından bir şey anlamıyorum. Sadece Power suply, vb. gerektiğini biliyorum. 'bence takma yorumları yazmaz iseniz memnun olurum. Bu laptopta FIFA 23 oynamak istiyorum. Antrenör seçme kısmına kadar geliyorum. Oyun orada donup kalıyor. Uygun mudur? Neleri yazmam lazım? İstediğiniz her şeyi gönderirim. Belki bu ekran kartı harici takılamıyordur olmazsa eğer FIFA 23 kaldıracak bir şey önerirseniz memnun olurum.
ASUS X550vc.
GT 720M (harici)
i5 3. nesil 2.6 GHz.
DirectX12.
8 GB RAM.
Alfais 4250 Mini Pci E Ekspress V8.0 Exp Gdc Harici Ekran Kartı Atx Power Takma Aparatı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Son düzenleme: