Asus X550VX alınır mı?

Aylığımı aldım bugün ve bende sabah konudaki laptobu alacağım. Bakalım hayırlısı elime geçtiğinde sana ayrıntılı yardımcı olurum fps testleride yapacağım.

İyi günler arkadaşlar. Konuda bahsedilen cihazda ısınma sorunu olduğundan haberiniz yok sanırım.

Son düzenleme:
İyi günler arkadaşlar. Konuda bahsedilen cihazda ısınma sorunu olduğundan haberiniz yok sanırım.

Dostum ısınma sorununun kronik olup olmadığı belli değil sanırsam henüz. DH'de bir arkadaş ebrardan sipariş verdiği X550VX'in 1 haftalık kullanımda sıcaklık değerlerini paylaşmış , ısınma değerleri gayet normal gözüküyordu.

Isınma sorununun kronik olduğunu , X550VX'in bir miktar fazla ısındığını baz alsak bile 2500 TL'gibi bir rakamı cepten çıkardıktan sonra Lenovo , Dell , Toshiba , MSI gibi markalardan (Sözde daha az ısınma sorunu olan markalar.) alabileceğin laptopta en fazla GT 940 ekran kartı ve I5 işlemci olur bu da performans olarak yaklaşık yüzde 60 düşüş demektir. Kısaca sırf bir kaç derecelik ısı farkı (O da varsa tabi.) için bu kadar performansı boşvermek mantıklı gelmiyor bana :(

Kardeşim boşta duran laptopun fanları neden alev atıyor öyleyse. Vatan da daha dün baktım cihaza. Klimalı ortamda birde. Ddr3 ekran kartına i7 6700hq işlemciye tek fan yetişir mi sence. Marka algısından kurtulup düşün.

Kardeşim boşta duran laptopun fanları neden alev atıyor öyleyse. Vatan da daha dün baktım cihaza. Klimalı ortamda birde. Ddr3 ekran kartına i7 6700hq işlemciye tek fan yetişir mi sence. Marka algısından kurtulup düşün.

Marka algısıyla alakası yok dostum. Dediğin gibi kadar ısı değerlerinin çok normal seviylerde olduğunu belirtmiş. Yani sorunun kronik olup olmadığı belli değil henüz. Ayrıca sağladığı f/p'a oranla laptobun ömrüne etki etmeyecek yüksek ısı değerleri bence katlanılabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı