Asus X550VX alınır mı?

Kardeşim benim. Şöyle anlatayım ben sana. Monster abra a5 v6 gddr5 bellekler kullanan gtx950m kullanıyor. Çift fan ile soğutuluyor. Gddr 5 ile ddr 3 bellekli 950m ler arasındada oldukça fark var. Gddr5 bellekli 950m bile 1080p de zorlanırken ddr3 bellekli ve tek fan ile soğutulmaya çalışılan x550vx in serin çalışması beklenilemez bile. Hp pavilion 15 bc010nt al derim. Ben aldım çok memnunum, tavsiye ederim.

Tabi buyur.
Asus X550VX-XX147D (12 GB)
Asus X550VX-DM254DC
Asus X550VX-DM254DC

Bütün özelliklerine buradan bakabilirsin. Eğer ki asusun bu laptopu GDDR5 olsa zaten 3200-300 civarlarından aşağı bir fiyattan satılmazdı.

Artık 1080p nin altına inmek paran varken aptallık olur. Sadece performans alsan ne olucak. Sonuçta insan duyularını hisseder. Sen karar ver kardeşim benim. 3000 verip hd ekran alıcaksan başka fullhd sini alıcaksan çift fan mecburi. Full hd ye çıkıcam diyorsanda sakın sakın tn led panel alma derim ben.Bugun yarın pc yi alıp biriyle film izlerken ya ben göremiyorum ekranı kaldırsana dediğinde için cızz eder verdiğin paraya. Fullhd ips panel en iyisi. O kadar para vericeksen bence monster al daha iyi. İlla hp kötü diyorsan. Geçen gördüm monsterı gerçekten çok hoş görünüyor ve 'GDDR5' olduğu için daha iyi performans alıcaksındır.(y)

Bu arada disk okuyucuyu dert etme hiç lazım olmuyor. Bende var kenarda öylece duruyor. Bir kere farcry 3 cd si vardı eski onu yüklemek için kullandım o kadar. 5 gb lık dvd ler öldü artık rahat ol.

Tabi buyur.
Asus X550VX-XX147D (12 GB)
Asus X550VX-DM254DC
Asus X550VX-DM254DC

Bütün özelliklerine buradan bakabilirsin. Eğer ki asusun bu laptopu GDDR5 olsa zaten 3200-300 civarlarından aşağı bir fiyattan satılmazdı.

Artık 1080p nin altına inmek paran varken aptallık olur. Sadece performans alsan ne olucak. Sonuçta insan duyularını hisseder. Sen karar ver kardeşim benim. 3000 verip hd ekran alıcaksan başka fullhd sini alıcaksan çift fan mecburi. Full hd ye çıkıcam diyorsanda sakın sakın tn led panel alma derim ben.Bugun yarın pc yi alıp biriyle film izlerken ya ben göremiyorum ekranı kaldırsana dediğinde için cızz eder verdiğin paraya. Fullhd ips panel en iyisi. O kadar para vericeksen bence monster al daha iyi. İlla hp kötü diyorsan. Geçen gördüm monsterı gerçekten çok hoş görünüyor ve 'GDDR5' olduğu için daha iyi performans alıcaksındır.(y)

Bu arada disk okuyucuyu dert etme hiç lazım olmuyor. Bende var kenarda öylece duruyor. Bir kere farcry 3 cd si vardı eski onu yüklemek için kullandım o kadar. 5 gb lık dvd ler öldü artık rahat ol.

Dostum ben bu laptoptan bahsetmiyorum yalnız benim dediğim sürümde GDDR5 ekran kartı ve DDR4 RAM var ayrıca 1080P.

Sizin bahsettiğiniz laptop Asus X550VX-DM254DC budur. Ramlere takılmayın çünkü aynı model kodu altında 12gb a kadar varyasyonu var bu modelin. Oda 4gb lık ram anakarta sabit olduğundan. Sen istediğini yap kardeşim benim. Ben böyle biliyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı