Asus X550VX-DM254DC ile X542UR-DM399 Eşdeğer mi?

Juni0r

Megapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Asus X550VX-DM254DC modelli cihazıma karşılık değişim raporu verildi. Değişimi sağlayacak olan firma ise elinde aynı model cihaz bulunmadığını söyleyerek X542UR-DM399 modelini göndereceğini söyledi. Göndereceği bu model önceki bilgisayarımın eşdeğeri midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman eski laptopun bariz önde. En azından oyun oynadığını düşünerek söyleyecek olursam aradaki farkı çok hissedersin. Değişme başka cihazla olamıyor mu bilgi aldın mı acaba? Değişim yerine sana ne kadar para veriyorlar ya da değişim zorunlu mu? GTX 1050 ekran kartı bulunan bir laptopla değişim yapılmasını talep etmelisin bence. Arada fark verebilirsen gerekirse biraz fiyat farkı verilir.

Değişme başka cihazla olamıyor mu bilgi aldın mı acaba? Değişim yerine sana ne kadar para veriyorlar ya da değişim zorunlu mu? GTX 1050 ekran kartı bulunan bir laptopla değişim yapılmasını talep etmelisin bence. Arada fark verebilirsen gerekirse biraz fiyat farkı verilir.

Ben değişim yapılmasını ben talep ettim. Ücret iadesi istediğim zaman 3000TL veriyorlar. 3000TL ile de aynı performansı alabileceğim bir bilgisayar yok sanırım. Firma cihazın denk olduğunu ve sunulan ürünü kabul etmezsem ücret iadesini yapacağını söylüyor. Bahsettiğiniz GTX 1050 ekran kartlı bilgisayarlar için 300-400$ fark istiyorlar.

Fiyat farkı çok. Tabi fiyatlar uçtuğu için sizin ürüne denk gelenler çok pahalandı. Haliyle 4.000 TL'nin altında birşey yok. Karar sizin tabi ama denk değil performans olarak yalnız şu anki fiyatlarla artık denk olmuş oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı