ASUS X550VX-DM277DC alınır mı?

Yalın Duman

Hectopat
Yer
Sinop
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modelin internet üzerinde birçok versiyonu mevcut. 16 GB Ram 4 GB GTX 950M gibi. Fiyatları değişkenlik gösteriyor. Senin kullanım amacın nedir ? Cihazdan beklediğin performans nedir ? Eğer cihaz senin donanım olarak ihtiyacını karşılıyorsa aklına takılan tek nokta youtube da gördüğün bir iki tane saçma donma videosu ise düşünmeden bu cihazı al derim. Ayrıca Technopat youtube kanalından cihazın ön inceleme videosuna ulaşabilirsin.

Bu modelin internet üzerinde birçok versiyonu mevcut. 16 GB Ram 4 GB GTX 950M gibi. Fiyatları değişkenlik gösteriyor. Senin kullanım amacın nedir ? Cihazdan beklediğin performans nedir ? Eğer cihaz senin donanım olarak ihtiyacını karşılıyorsa aklına takılan tek nokta youtube da gördüğün bir iki tane saçma donma videosu ise düşünmeden bu cihazı al derim. Ayrıca Technopat youtube kanalından cihazın ön inceleme videosuna ulaşabilirsin.
Yalnız kullanıcı şikayetleri çok fazla. Bu forumdan alan bir arkadaş da memnun kalmadı. Asus iyi bir marka ancak bu cihazda kronik hatalar ortaya çıkabilir. Kullanmadım yanlış bir bilgi vermeyim ancak kullanıcıların çoğu şikayetçi bu modelden.

Bende X550JX XX099D olan modeli var, 8GB Ram + 950M + i5 4200H olan modeli. Açıkcası çok sıcak olmasından öte bir problemi yok, maksimum 90 derece GPU, 95 derece işlemci gördüm.

4 gb 950m modeli olan bir versiyonunu 2800 e gördüğümü çok iyi hatırlıyorum iyi araştırmanı tavsiye ederim. GTA V very high 50 fps alabileceğini düşünmüyorum. Normal ayarlarda akıcı bir şekilde oynatır bu cihaz diye düşünmekteyim.

4 gb 950m modeli olan bir versiyonunu 2800 e gördüğümü çok iyi hatırlıyorum iyi araştırmanı tavsiye ederim. GTA V very high 50 fps alabileceğini düşünmüyorum. Normal ayarlarda akıcı bir şekilde oynatır bu cihaz diye düşünmekteyim.
40 50 fps arası alıyor 35 altında düşmüyor yani, kronik bir sorunu yoksa alınır mı sizce?

40 50 fps arası alıyor 35 altında düşmüyor yani, kronik bir sorunu yoksa alınır mı sizce?
Alınır Asus laptoplar kalitelidir. Bu paraya bu seçenek uygun inşallah bir sorunu çıkmaz. İki tane Asus laptop kullandım benimkilerde sıkıntı çıkmadı. Ancak dediğim gibi dediğiniz VX modelinde kronik sorun var diye duydum.

Detaylı benchmark incelemelerini araştırmadım fakat sizin belirttiğiniz gibi high ayarlar bu cihazı biraz zorlayacağı kanaatindeyim. Bende yeni bir notebook alma aşamasındayım ilk başta araştırdığımda bu cihaz karşıma çıktı ve 3000 tl altı süper bir cihaz olduğunu düşündüğüm için bunu satın alacaktım daha sonra bütcemi 1000 tl arttırarak Dell inspiration 7567 model notebook u almaya karar verdim. Eğer sizinde bütçenizi zorlama şansınız varsa bu notebook u kesinlikle öneririm. Ama eğer bütçem bu kadar arttırma şansım yok derseniz bence asusun bu notebook u bu fiyata kesinlikle alınabilir.

Biraz daha düşündüm 6 ay taksitle alabilirim 3400'e buldum bir tane, i7-7700HQ, 12 GB DDR4, 1TB HDD, 128GB SSD, ve 4GB GDDR5 950M laptop buldum yine Asus, daha iyi gibi, iyi mi sizce?

Asus X550vx-dm567 İ7-7700hq 12gb 128gb Ssd 1tb 4gb Gtx950m 15.6 - n11.com

Detaylı benchmark incelemelerini araştırmadım fakat sizin belirttiğiniz gibi high ayarlar bu cihazı biraz zorlayacağı kanaatindeyim. Bende yeni bir notebook alma aşamasındayım ilk başta araştırdığımda bu cihaz karşıma çıktı ve 3000 tl altı süper bir cihaz olduğunu düşündüğüm için bunu satın alacaktım daha sonra bütcemi 1000 tl arttırarak Dell inspiration 7567 model notebook u almaya karar verdim. Eğer sizinde bütçenizi zorlama şansınız varsa bu notebook u kesinlikle öneririm. Ama eğer bütçem bu kadar arttırma şansım yok derseniz bence asusun bu notebook u bu fiyata kesinlikle alınabilir.
3400 liraya GTX 1050 ve i5 7300hq buldum o süper sonradan 8gb ram ekletecegim onu mu alsam sizce?

Monster Abra A5 V12.1.2 Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050 Fiyatı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı