Asus X550VX FPS düşmesi

ahmetfurkanb

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

elimde ASUS X550VX laptop var. Bu laptopu yaklaşık 1 yıl önce aldım. Sorunum şu CS:GO PUBG vb. oyunları oynarken zamanla FPS düşmesi meydana geliyor bu yüzden laptop soğutucu aldım. Bilgisayarın ısısını az da olsa azalttı. Bilgisayar çok sıcak olmamasına rağmen yine de FPS düşmesi meydana geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

MSI Afterburner ile oyun içerisinde ısıları ve donanım kullanımlarını gözlemleyin. FPS düşüşleri sırasında düşüşten sorumlu olan donanım kendisini belli edecektir. Aksi takdirde buradan bilgisayarınızda neler olup bittiğini bilemeyiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI Afterburner ile oyun içerisinde ısıları ve donanım kullanımlarını gözlemleyin. FPS düşüşleri sırasında düşüşten sorumlu olan donanım kendisini belli edecektir. Aksi takdirde buradan bilgisayarınızda neler olup bittiğini bilemeyiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok teşekkür ederim. Deneyip sizlerle paylaşacam.

Dediğiniz gibi yaptım ve oyun oynarken değerleri çekip sizinle paylaşıyorum. Hızlı Resim - Csgo 2018 07 03 19 48 24 291 http://i.hizliresim.com/dB36Mr.jpg .
@5062 ve bu arada bilgisayarımda 100% disk sorunu da var.

Bende de şuan sorun mevcut.Servise gitti fan bakımı yapıldı macun yenilendi bios update edildi ama hala fps düşüyor.Önceden olmayan bi sorundu son 4-5 aydır var.GTA 5 açıyorum 60 50 fps civarı başlıyor 5 dk sonra 40 30 20 ye düşüyor en sonda 20 de kalıyor fps.Sıcaklık ise 95 derecelerde.Ama garip olan da bazen bu sorun olmuyor.20 defa açsam 1 keresinde sıcaklık 75 80 derecelerde oluyor fps düşüşü de olmuyor.Sorunu bi çözemedim gitti.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00