Asus X550VX mi, Msi gl62-6qd-079xtr mi, Monster Abra A5 V6.1.3 mü ?

Asus olan modelde 4 GB RAM var. Onu alırsan bellek eklemek zorunda kalacaksın kesinlikle. Burada en iyi seçenek Abra gibi duruyor.
 
Ebrar Bilgisayar'da 2900₺'ye 8gb modelimi alanilirsiniz Asus'un. Bence Asus. Ben de Asus ve Abra arasında kalmıştım. Asus daha mantıklı geldi.
 
Bu mesajı geç yazdığım için kusura bakmayın yazım hatasından dolayı 1 günlük ceza almıştım.Büyük ihtimal monster alacağım.Hem full hd hem 8 gb ram asus'u alırsam hem ram ekletmek ve windows 8 lisansı almam gerekir monster alırsam sadece windows 8 lisansı alırım.Hem monster aydınlatmalı klavye felan güzel turbo fanlı hem ısınmazda.

Dell inspiron 3000 lerde o fiyata çıkamam en fazla 2900
 
Ben de bu üç notebooku bayağıdır araştırıyorum, asus'un ekran full hd olsa direkt alırdım her halde. Birbirine yakınlar birinin işlemcisi iyi diğerinin başka bir şeyi. Ama kafam hala karışık, bütçeyi 3200-3300'e kadar zorlayabilirim. Oyun ağırlıklı bir şey istiyorum. Tavsiyelere açığım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı