Hocam arar bulurum da ben sadece bilgi verdim. Bunu 5 tane ilan atarak kanıtlayabilirim sorun yok. Dalga geçer gibi link at zor bir şey değil 4000 de olur demeniz bence pek hoş değil. Ben almadınız sanarak bilgi verdim yardımcı olmaya çalıştım. Sonrasında diğer arkadaşa yanıt attım. Buralara gelmemizin bir anlamının olmadığını düşünüyorum ancak buyrun linkler;
1050'den %40 civarı daha güçlü 980Mobile; (ESC tuşunun yanında ufak bir çatlak var mühim değil)
Monster İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
7700HQ - GTX1050
HP İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
*1050Ti ve sıfır kondisyonda temiz olduğunu belirtmiş;
Intel Core i5 (7.Nesil) işlemci, 4 GB RAM, kapasiteli Monster dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Umarım yeterli olmuştur. 5 dakikamı almadı bunları bulmak ve daha uygun fiyatlara aynı veya daha + özelliklere sahip farklı ürünler de bulabilirim.
Attığım ilanları rastgele ve sadece sahibinden.com'a bakarak attım. Belirtilen fiyatları pazarlık ile net %5-10 düşürülebilir. Vesselam!