ASUS X550VX sistemde LoL düşük FPS veriyor

Danicheta

Hectopat
Bilgisayarım ASUS X550VX LoL de en düşük ayarlarda da 90 120 arası alıyorum en yüksekte de. Sebebi nedir acaba? Kafama taktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım aynı bilgisayar bende de vardı şuan ablam kullanıyor bendeki 8 gb ramli modeliydi ilk başlarda güzeldi fakat sonradan ne yaparsam yapayım fps düşüşlerine çare bulamadım ayrıca çok fazla ısınıyor termal macun yenilemiştim bi fayda da etmemişti.

Valla dostum. Ben 3060 laptop sahibiyim. 2K High ayarlarda da aynı fps, 2K low ayarlarda da aynı fpsi alıyorum. Eskiden böyle değildi farkediyordu tabii başka bilgisayarlardan bahsediyorum. LOL'de belki bilgisayar iyiyse onu low ayarlara alamıyorsunuz, alırsanız da aynı FPS alabilmek için bir durum entegre etmişler gibi algıladım. Çünkü son zamanlarda çok görmeye başladım bu soruyu. Kendimde yaşadığım için varsayımda bulundum.

Bende 12 GB RAM'li var bende termal macun değiştim bende de işe yarmadı değişmek lazım artıkta dolar malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…