Asus X550VX-XX146t'ya SSD takılır mı?

Alakasız belki ama sormak istiyorum kullanan biri varken, ısınma probleminiz var mı?
GTA 5 ile örnek verecek olursam, iyi performans alabileceğim en yüksek ayarlarda (gölgeler high ve gerisi very high olarak) ekran kartı 80 dereceleri bulabiliyor. Orta seviye bir laptop soğutucu alınırsa pek bir problem olacağını sanmıyorum. Casual oyunlarda sıkıntı olmuyor fakat üst düzey oyunlarda elinizin fanda duramayacağı kadar ısınıyor. Fakat bu derecelerin pek problem yaratacağını sanmıyorum. İşlemci de boşta iken 30 derecelerde, tarayıcı vb. 30-45, üst düzey oyunlarda 60-80 dolaşıyor.

GTA 5 ile örnek verecek olursam, iyi performans alabileceğim en yüksek ayarlarda (gölgeler high ve gerisi very high olarak) ekran kartı 80 dereceleri bulabiliyor. Orta seviye bir laptop soğutucu alınırsa pek bir problem olacağını sanmıyorum. Casual oyunlarda sıkıntı olmuyor fakat üst düzey oyunlarda elinizin fanda duramayacağı kadar ısınıyor. Fakat bu derecelerin pek problem yaratacağını sanmıyorum. İşlemci de boşta iken 30 derecelerde, tarayıcı vb. 30-45, üst düzey oyunlarda 60-80 dolaşıyor.
Performansı etkilemiyorsa bende benzer bir model seçeceğim önerir misin F/P olarak?

Performansı etkilemiyorsa bende benzer bir model seçeceğim önerir misin F/P olarak?
Demin emin olmak için bir test yaptım. 45-60 fps arası (şehirde 60 bayırda çayırda 45-60 arası) 75 derece civarı GTA 5. performans gayet tatminkar, 1080p ekrana bağlayıp 30fps ile de oynayabiliyorsun. ama şu sıralar gaming dizüstü alacaksan minimum 960m modelli olanlara bak. 1050 olanlar da var, onlarda uçarsın bunun performansına göre.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı