Asus X552LD Dizüstü Ram Upgrade

byberkehan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim başlıkta belirttiğim gibi bir laptopum var fakat fazladan ram takmak istiyorum. Bilgisayarımın üstüne gelip özeliklere tıklayınca 6 GB RAM gösteriyor. Fakat Gpu-Z de SPD bölümünde 2 GB gösterirken, Memory kısmında aynı şekilde 6 GB gözüküyor. Şimdi benim bu pc nin RAM'ini 16 GB yapmak için ne yapmam gerekiyor? 16 değilde 20 mi olur? (slot 1 de 2 GB RAM gösteriyor, diğer slotlarda hiç bir şey gözükmüyor. Bu da 6-2=4 den 16+4=20. Matematik dersi için özür dilerim, daha yeni tatile girdik psikolojim düzelmedi daha.) :)

Ekran2 Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşim ram 6 gb ama slotlarda 2 gb lik bir ram takılı. benim demek istediğim rami 16 gb (4x4) yapmaya çalışsam bu 16 diye mi gözükür yoksa 4 gb kendisinde olduğu için 20 mi gözükür sadece bunu merak etmiştim. Ayrıca 20 gb ram ile ne yapacağım sizi kesinlikle ilgilendirmez.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı