Asus X552LDV-SX829D alınır mı ?

nervioso

Hectopat
Merhaba arkadaşlar üniversite öğrencisiyim bölümümde öyle çok büyük programlar kullanmıyoruz şuan sannımca kullanmayacağızda. Oyun oynarım ama öyle çokta delisi değilim film izleyecek nette gezecek ara sırada orta düzey oyunları oynatabilecek bir dizüstü almayı düşünüyorum. Linkteki sizce bu gereksinimlerimi karşılayabilir mi işlemcisi ghz hızı benim aklımı karıştırdı 1.7 ghz çok düşük gibi geldi yorumlarınızı bekliyorum.

Karşılamaz diyorsanız 1000-1200 civarı bu gereksinimlere uygun bir dizüstü önerirseniz sevinirim.

Asus X552LDV-SX829D Notebook ince ve hafif kasası ile güncel uygulamalarda yüksek performans veren asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com cok uygun fiyatlar ile aynı gün kargo - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı