20thcenturyboys Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 197 Makaleler 2 19 Şubat 2021 #1 Yanlışlıkla ASUS X555ub modelinin Wi-Fi driverini sildim. Sitesinden indirdim driverinı ama olmadı. Ne yapacağım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2021
Yanlışlıkla ASUS X555ub modelinin Wi-Fi driverini sildim. Sitesinden indirdim driverinı ama olmadı. Ne yapacağım bilmiyorum.
FeelMyEffect Kilopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #2 İlk olarak sildiğiniz driverı tekrardan aynı şekilde indirip bilgisayara reset atıp tekrar gözlemleyin bu adım çözüm olmazsa sistem geri yükleme bir ihtimal çözüm olabilir bu da çözüm olmazsa temiz bir Windows yüklemesi öneririm. İyi forumlar ^^ Artı 0 Eksi
İlk olarak sildiğiniz driverı tekrardan aynı şekilde indirip bilgisayara reset atıp tekrar gözlemleyin bu adım çözüm olmazsa sistem geri yükleme bir ihtimal çözüm olabilir bu da çözüm olmazsa temiz bir Windows yüklemesi öneririm. İyi forumlar ^^
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.995 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 19 Şubat 2021 #3 Aygıt yöneticisinde gözüküyor mu? Gözükmüyorsa, aygıt yöneticisinden donanım değişikliklerini tarayıp daha sonra sürücüyü kurmayı dener misin? Artı 0 Eksi
Aygıt yöneticisinde gözüküyor mu? Gözükmüyorsa, aygıt yöneticisinden donanım değişikliklerini tarayıp daha sonra sürücüyü kurmayı dener misin?