Asus X556UF Laptop'a Uygun macOS Kurulumu

enkei7

Megapat
Merhabalar,

Başlıkta belirttiğim dizüstü bilgisayara sahibim. Ek olarak 120GB SSD ve 8GB RAM'e sahip. Geri kalan bütün donanımım hiç değişmedi.
Yükleyebileceğim en sorunsuz ve en güncel macOS sürümü nedir?
Ekran Kartım Nvidia GeForce 930M
İşlemcim i5 6200U

Teşekkürler.

Elimde 16GB USB var. Tek endişem ekran kartımı kullanamayacağım hakkında. Bir problem olmaz değil mi? Şu an Finlandiya'dayım bir problem çıkarsa bilgisayarcıya götüremeyebilirim.

Götürmenize gerek yok ki zaten. Ama evet, 930M yerine 6200U'nun barındırdığı Intel ekran kartını kullanacaksınız. Eğer kurulumu başaramazsanız bilgisayarınıza bir şey olmuyor, korkmayın. Yani bilgisayarcıya götürmelik bir durum olmayacak.

Ekran kartının devre dışı kalması problem olmaz mı performans konusunda?

Bende de Asus X550CC var hocam Mojave kullanıyorum. Sadece ekran kartı ve bluetooth çalışmıyor.
Şunu söylemek istiyorum sadece, Windows kurar gibi basit bir şekilde kuramıyorsunuz. Eğer yanınızda 2. bir PC mevcut değilse başlamayın. Mevcut ise başlayabilirsiniz. Moderatörlerimiz dışında ben de yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden kolay gelsin.

Merhabalar, evet maalesef ikinci bir bilgisayarım mevcut değil ve de internet bağlantımı ethernet kablosuyla sağlayabiliyorum. Telefonumun interneti de mevcut olmadığından büyük bir ihtimalle yarın arkadaşımın yanında yapmaya çalışacağım. Zira ethernet çalışmazsa internet'i kullanabileceğim hiç bir kaynak kalmayacak.
O halde aklımdaki bir soruyu hemen ileteyim size, HDD'mi şu anda bir depolama aygıtı olarak kullanıyorum, macOS'a geçtiğimde o diskin içerisindeki verilere ulaşabilecek miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…