Asus X55C-SX018R Prebuid Rebuild Has Expired Hatası

Ncelik

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Laptopuma MacOs ElCapitan yüklemeye çalışıyorum. Technopat üzerindeki RAW dosyasını indirdim. Orjinal config ile kurulumu yapabiliyorum fakat açarken orjinal config dosyası ile açılmıyor. Kurulum sonrası araçlar klasöründeki hd1366*768 config dosyası ile değiştirip denedim. Boot komutları için ise
kext_dev_mode=1 dart=0 -v cpus=1 PCIRootUID=0 rootless=0 nv_disable=1 ile deniyorum fakat
consider rebuild of prelink kernel prebuild rebuild has expired hatasında takılıyor. Nasıl bir çözüm izlemem gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
kext-dev-mode=1 var içinde. Config dosyasının içinde nasıl değişiklikler var mesela orjinal config ile 1366*768 arasında

Dosya Ekleri

• afe003b2-4404-432f-a4dc-cf12707b936d.jpg
    afe003b2-4404-432f-a4dc-cf12707b936d.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 144
Bunu indir.
http://download844.mediafire.com/w15ziegq3ibg/mukqkd0gd6urzkg/düzenleme.zip
İndiğin klasördeki BOOT dosyasını USB/ EFI / BOOT ile değiştir.
CLOVERIA32.efi ve CLOVERX64.efi iki dosyaları USB/EFI/CLOVER içindekiler ile değiştir.
Sonra tekrar kurmayı dene.
Eğer gene hata alırsan, USB/EFI/CLOVER/Drivers64UEFI içindeki OsxAptioFixDrv-64.efi sil ve yerine, indirdiğin klasördeki OsxAptioFix2Drv-64.efi dosyasını at.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı